POC er verdenskendt for deres høje kvalitet og lækre designs, når det kommer til skihjelme og hjelme til snowboarding.

I denne guide ser vi nærmere på en række af de mest populære hjelme, som bl.a. forhandles af Blacksnow.dk, der er kendt for deres:

  • Store udvalg af ski- og snowboardudstyr
  • Gode score på Trustpilot fra et utal af andre tilfredse kunder
  • Gratis fragt til alle kunder
  • Lynhurtige leveringstid

I bunden af artiklen finder du en guide til valg af skihjelm – god fornøjelse!


POC AURIC SKIHJELM HYDROGEN WHITEPOC Auric Hydrogen skihjelm

Vi lægger listen ud i den lavere ende af prisskalaen. Her finder vi denne POC Auric Hydrogen skihjelm i et lækkert hvidt design. Hjelmen er designet i letvægtsmateriale, hvormed den henvender sig specielt til freestylere. Hjelmen er lavet således, at der er plads til både beanie og goggles under hjelmen. Den er endvidere lavet med ekstra beskyttelse omkring ører og tinding.

Se tilbud lige nu


POC Fornix skihjelmPOC Fornix skihjelm

Vi kaster os direkte videre til denne POC Fornix skihjelm, som er en nyhed fra POC og en god all-around hjelm til brug på pisterne. Fornix kommer i flere forskellige farver og er designet med komfort for øje. De mange justerbare indstillinger sikrer, at hjelmen passer perfekt til dit hoved. Fornix er desuden udstyret med god ventilation og er forstærket ekstra meget for yderligere beskyttelse.

Se tilbud lige nu


POC Auric Cut skihjelmPOC Auric Cut skihjelm

POC Auric Cut er en forbedret og videreudviklet version af Auric hjelmen, som har været ganske populær blandt POC-fans igennem årene. POC Auric Cut er lavet primært til freestylere, men den kan anvendes af såvel skiløbere og snowboardere. Hjelmen er sikkerhedsgodkendt og sikkert godt og tungt fast på hovedet uden at være i vejen for bevægeligheden.

Se tilbud lige nu


POC Skull Light II skihjelmPOC Skull Light II skihjelm

Skull Light II skihjelmen fra POC er noget for sig selv. Hjelmen er specialudviklet på baggrund af POCs tidligere racerhjelme, hvormed der er benyttet den samme mellemhårde skal med EPP liner. Skull Light II kan anvendes til alle former for skiing og snowboarding, og den er udstyret med aftagelige øreklapper for øget komfort og tilpasning.

Se tilbud lige nu


POC Receptor BUG Communication skihjelmPOC Receptor BUG Communication skihjelm

VI runder listen af med denne efterfølger til den ultrapopulære Receptor BUG skihjelm. POC har udviklet den enkle men funktionelle Receptor BUG Communication hjelm, som giver optimal beskyttelse og samtidig lader dig høre din yndlingsmusik, når du tæsker rundt på pisterne. Hjelmen har nemlig indbyggede Beats by Dre-høretelefoner, så du kan opleve den bedste lyd. Hjelmen er sikkerhedsgodkendt og kan anvendes til både snowboarding og skiing.

Se tilbud lige nu


Sådan vælger du skihjelm

Når du skal vælge skihjelm er der 3 overordnede faktorer, du skal tage højde for. Dem kigger vi nærmere på herunder:

  1. Størrelse – Størrelsen er alfa omega, når du vælger hjelm. Hjelmen må ikke være for stor og sidde løst, så den glider rundt på hovedet. Dette er dels irriterende og ubehageligt, og dels betyder det mindre effektiv beskyttelse. Omvendt må hjelmen heller ikke sidde for stram, da den så irriterer dig under kørsel. Brug et målebånd til at måle omkredsen på dit hoved oven over ørene. Er du i tvivl, så vælg en hjelm med justerbar størrelse.
  2. Sikkerhedsgodkendelser – Det er ikke et krav at vælge en hjelm, som er sikkerhedsgodkendt. Hvis du alligevel vil være på den helt sikre side og købe en hjelm, som er testet og godkendt, så skal du holde øje med den såkaldte EN-1077B-godkendelse.
  3. Design – En skihjelm er ikke nødvendigvis voldsomt dyr, men det er heller ikke den allermindste udgift. Når du nu alligevel skal lægge lidt penge i hjelmen, så sørg for at vælge en hjelm, som har et design, der passer til dine behov. Det kunne fx være aftagelige øreklapper eller indbyggede høretelefoner, som vi har set blandt hjelmene her på listen.