Julegaver til outdoor-entusiasten behøver ikke at være svære at finde. Det handler blot om at vide, hvor du skal lede. Her på siden har vi gjort ”detektiv”-arbejdet for dig og fundet 10 af årets bedste julegaver til outdoor-entusiasten.

Noget for enhver smag

De 10 julegaver er meget forskellige. Derfor kan du være sikker på at finde noget for enhver smag. Der er bl.a. gaver til skientusiasten, ham/hende der godt kan lide at opleve, ham/hende der elsker at forevige sine naturoplevelser og meget mere. Se nærmere på gaverne herunder!

Eventyr på Aarhusbugten

De fleste outdoor-entusiaster kan godt lide at opleve naturen på tætteste hold. Derfor er denne gaveide selvskrevet på denne gaveliste. Her får han/hun en hæsblæsende sejltur på Aarhusbugt. Sejlturen foregår i en RIB-båd, der er udstyret med 2 x 300 hestekræfter – så der er fart over feltet!

Under sejlturen vil han/hun møde det unikke dyreliv i og omkring Aarhusbugt. Derudover vil der blive fortalt historier om bugten og Aarhus. Historier som vil gøre entusiasten klogere på den danske natur.

Oplevelsen kan købes hos DuGlemmerDetAldrig.dk

GoPro Hero 5 Black til optagelse af naturoplevelser

Elsker han/hun at forevige sine naturoplevelser på video? I så fald er GoPro Hero 5 Black (kan købes her) LINK meget vel en af årets bedste gaveideer til outdoor-entusiasten. Dette kamera giver uendelig mange muligheder for at optage video ud over det sædvanlige. Se bare nedenstående video, hvis du er tvivl om, hvad kameraet kan bruges til.

Undervandsjagt i Østjylland

Der er noget ganske særligt ved at jage under vand. Oplevelsen af ”det ganske særlige” kan du give i julegave til ham/hende, der skal prøve undervandsjagt. Her er der mulighed for at fange fisk med harpun og blive instrueret af nogle af de bedste undervandsjægere i Danmark. En spændende julegave, der helt sikkert vil vække opsigt under juletræet.

Oplevelsen kan købes hos DuGlemmerDetAldrig.dk

Vandrerygsæk fra Deuter

Til ham eller hende, der ikke kan få nok af at vandre, er denne gaveide måske et godt bud på en ”perfekt julegave”? Med en vandrerygsæk fra Deuter får han/hun en komfortabel og funktionel rygsæk, der er skabt 100% til vandring. Deuter rygsække er kendt for at være nogle af de absolut bedste, når det kommer til kvalitet, funktionalitet og design. Mange brugere siger, at det næsten ikke mærkes, når der vandres med rygsækken.

Se udvalg af vandrerygsække fra Deuter

Smagen af Mols

Smagen af Mols er en kulinarisk naturoplevelse, der består af sejltur i RIB-båd, smagsvandring på Mols, frokost, historiefortælling og bålhygge. Denne gaveide vil med garanti skille sig ud fra mængden og vække stor begejstring hos ham eller hende. Hos Outdoormagasinet.dk er dette en gaveide vi synes meget godt om. Naturen er nemlig i højsædet, hvis du giver en ”Smagen af Mols”-oplevelse.

Oplevelsen kan købes hos DuGlemmerDetAldrig.dk

Haglöfs Moonlite sovepose

Skal du give julegave til en person, der godt kan lide at sove i det fri, hvorfor så ikke give ham/hende en sovepose? Det skal selvfølgelig ikke være hvilken som helst sovepose, men en model, der er ekstra god og kvalitetsfyldt. I den forbindelse vil vi gerne anbefale Moonlite soveposen fra Haglöfs.

Læs mere om den her

Douchebag taske

Vi har fundet endnu en god julegave til skientusiasten. Denne gang vil vi anbefale at give en taske fra Douchebag. Douchebag er et af de hotteste brands lige nu inden for skiudstyr. Ud over at taskernes design er lækkert og indbydende, så er funktionaliteten helt i top. En glimrende julegaveide til skientusiasten.

Se udvalg af Douchebags tasker

Vandtæt jakke fra Geoff Anderson

Geoff Anderson er et meget anerkendt brand inden for outdoor. Især lystfiskerne er meget begejstrede over dette brand. Geoff Anderson er nemlig kendt for at lave outdoorbeklædning herunder vandtætte jakker i en meget høj kvalitet.

Skal du give gave til en fisker, der tilfældigvis mangler en god og vandtæt jakke, så er denne gaveide den bedste du ser i dag.

Se udvalg af vandtætte jakker fra Geoff Anderson her

Schweizerkniv fra Victorinox

Når du opholder dig meget i naturen, er det vigtigt at have udstyret i orden. Fornuftigt udstyr i naturen er for eksempel en schweizerkniv fra Victorinox. Kender du en person, der mangler sådan et lækker stykke udstyr i form af en kniv fra Victorinox? Hvis ja, så har du her en super julegave.

Victorinox er i øvrigt kendt for at levere knive af topkvalitet. Og ekstrem præcision er også et kendetegn Victorinox kan bryste sig af. Alt i alt får du en kniv i absolut topklasse, hvis du vælger en model fra dette schweiziske mærke.

Se priser på schweizerknive fra Victorinox

En bedst i test-skijakke

Til ham/hende, der elsker at stå på ski, er det oplagt at give en skijakke i julegave – men ikke hvilken som helst skijakke. Vælg en bedst i test skijakke og vær sikker på, at gaven falder i god jord. Der findes alt for mange dårlige skijakker på markedet. Jakker som ikke just bidrager til en god skioplevelse. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du finder en model, der klarer sig godt i diverse tests og anmeldelser.

Se udvalg af gode skijakker her.