Rejser du meget, vil en rejsetaske med hjul være et af de bedste køb du har gjort længe. Det at kunne trille sin taske hen ad gulvet på hjul giver dig en markant højere rejsekomfort. Især hvis du er typen, der godt kan lide at fylde rejsetasken, så den bliver tung og forholdsvis svær at bære på.

De bedste tilbud på rejsetasker med hjul

Vi har gjort dig en stor tjeneste. Vi har nemlig undersøgt markedet for rejsetasker med hjul med henblik på at finde frem til de bedste tilbud, så du både kan spare penge og få en taske af høj kvalitet.

Vidste du godt, at 2 ud af 3 solgte rejsetasker i Danmark er med hjul? Kilde: Rejsegear.dk

Tag et kig på rejsetaskerne med hjul herunder og find den taske som du synes bedst om.

 


Epic Explorer MegaTrunk – Bestseller

Epic Explorer MegaTrunk er en bestseller hos forhandleren Rejsegear.dk, der er specialist i – ja du gættede rigtigt – rejsegear. Her har du en handy rejsetaske med to hjul, indbygget teleskophåndtag og et ydre materiale i softshell. En virkelig fornuftig rejsetaske til prisen.

Køb den på Rejsegear.dk

 


Douchebags The Big Bastard 90 liter – Høj kvalitet til prisen

Når vi snakker rejsetasker med hjul, så er det svært ikke at nævne Douchebags. Douchebags er et af de mest populære brands inden for tasker. Her er du garanteret en høj kvalitet til prisen.

The Big Bastard på 90 liter er et godt køb, hvis du elsker rummelighed og god lir. Tasken er propfyldt med lækre funktioner, der gør rejsen til en leg. Tasken er udstyret med store og letløbende hjul, så du så let som ingenting kan gå fra A til B. 

The Big Bastard kan købes billigst hos Skiwear4u.dk

 


Dakine Cruiser Roller 65 liter – Smart rejsetaske på hjul

Dakine Cruiser Roller er en lille rejsetaske på 65 liter. En smart og kompakt taske, der egner sig perfekt til dig som ikke har behov for alt for meget plads. Rolleren er udstyret med hele fire hjul, hvilket gør den ekstrem nem at transportere og rulle med.

Køb den på Skiwear4u.dk

 


Eastpak Tranverz – 30 års Eastpak garanti

Eastpak laver også super seje rejsetasker på hjul. Her har de flottet sig med tasken Tranverz, der er udstyret med indbygget opdeling og indvendige stroppe. Det er værd at nævne, at du får 30 års Eastpak garanti ved at købe denne taske.

Køb den på Rejsegear.dk

 


Nordica Classic XL Trolley 110 liter – Masser af plads

Nordica er bestemt også et brand, der er værd at nævne her på siden. Med denne Classic XL Trolley på 110 liter har de lavet et monster af en rejsetaske. Her har du rigelig med plads, teleskopstang, en forstærket bund og meget mere. En formidabel taske til prisen, hvis du gerne vil være sikker på at have plads til alt dit grej.

Køb den på Skiwear4u.dk

 


Guide: Sådan vælger du den bedste rejsetaske med hjul

Når du skal købe ny rejsetaske med hjul, skal du ikke bare lukke øjnene og klikke på en tilfældig model du finder på nettet. Du skal i stedet sætte dig lidt ind i dine behov, så du får valgt den bedst mulige rejsetaske til prisen.

Størrelse

Størrelsen på rejsetasken med hjul er noget af det vigtigste du bør forholde dig til. Hvis du skal bruge tasken til længerevarende rejser, hvor du skal have meget gear og grej med, så anbefaler vi at vælge en stor størrelse – minimum 90 liter.

Skal du derimod ”kun” bruge rejsetasken til mindre rejser, så vil en lille model være rigeligt. De små modeller kan sammenlignes med kabinekufferter. Fordelen ved at vælge en lille rejsetaske på hjul er, at du så kan spare penge på bagagen, når du flyver fra den ene destination til den anden.

Designet

Det vil være løgn at sige, at designet ikke spiller nogen rolle – for det gør det. Derfor er dette også et punkt du bør overveje, når du vælger ny rejsetaske. Foretrækker du en bestemt farve? Eller har du måske et favorit brand såsom Douchebags?

Pris

Det er bestemt ikke alle, der ønsker at betale +1000 kr. for en rejsetaske. Derfor skal du selvfølgelig også gøre op med dig selv, hvor mange penge du ønsker at bruge på en ny taske til rejsen. Der er ingen tvivl om, at pris og kvalitet i langt de fleste tilfælde hænger sammen. Så hvis du er typen, der rejser meget og kommer til at bruge din rejsetaske jævnligt, vil vi anbefale dig at gå efter en dyrere pris. På den måde vil du være nogenlunde sikker på, at kvaliteten er i top – og tasken dermed holder længere.