Annonce: Sommeren er for alvor kommet til Danmark, så det er ikke for tidligt at begynde at forberede nogle sommerplaner, hvis du og din familie skal holde sommerferie sammen. Der er ikke noget som hyggelige sommerstunder med sin familie, hvor I kan slappe af og ikke tænke på hverken arbejde, skole eller huslige pligter. Men hvad kan I egentlig lave sammen?

Tag på camping i den danske natur

Der findes rigtig mange naturskønne områder rundt omkring i verden, men nogle gange overser vi helt vores egen natur i Danmark. Der findes faktisk rigtig mange områder, som er rigtig smukke og hyggelige. Du og din familie kan f.eks. sætte sommeren af til at campere rundt omkring i Danmarks natur. I vil opdage en masse nye steder samt komme tættere på hinanden. Camping er mange ting, så I kan vælge at sove i telt, sove i shelters, overnatte på forskellige campingpladser el.lign.

Hvis I vælger at tage på camping, kan det være en god idé at have et camping toilet med, da I på den måde altid har mulighed for at komme på toilettet, hvis ikke der er nogle andre faciliteter til det i nærheden. Det handler om at tænke i praktiske løsninger, når det gælder camping.

Hold ferie i jeres egen have

Selvom det kan være hyggeligt at planlægge en hel masse, så I kan komme ud og se og opleve noget nyt, er det nogle gange rart bare at læne sig tilbage i sin egen have. Det er slet ikke nødvendigt at opleve en hel masse for at skabe nogle gode minder. De gode minder opstår som regel, når I mindst forventer det. Det kan sagtens foregå med en grill på terrassen, et badebassin i haven, et par havespil m.m. Der skal nogle gange slet ikke ret meget til.