Det kan være svært at forestille sig at der sker ting i din have når du ikke er der. Men realiteten er dog alligevel at dyr undersøger din have når du ikke forstyrre dem, og der har sikkert været mange spændende kreaturer gennem din baghave i tidens løb.

Så tænk nu hvis du kunne få lov til at se med? Få lov til at få et indblik ind i hvordan dyrene opføre sig når du ikke er alarmerede og på vagt overfor mennesker, men i stedet blot undersøger din grund i deres eget tempo?
Med et vildtkamera er dette nu blevet til en mulighed. Et vildtkamera er på mange måder anderledes fra et normalt kamera, da det har en meget længere levetid og de fleste modeller har også en bevægelsessensor, så det kun optager/tager billeder når der er noget der bevæger sig i dets synsfelt. På den måde spare du også på kameraets batteri.

Et vildkamera kan have flere funktioner

Udover at du kan følge med i hvad dyrene laver i din baghave, kan et vildtkamera også så meget mere. Det kan fungere som tyverisikring, da det registrere når noget bevæger sig i din have, altså ikke kun dyr. Også mennesker.

Så hvis nogen forsøger at snige sig ind i din have og dit vildtkamera opfanger det, vil du med det samme modtage enten en mail eller en SMS/MMS med billede/videooptagelser af den skyldige.

Du kan både bruge dette til enten hurtigt at komme hjem og få taget gerningsmanden i akten, eller hvis du ikke kan hjem før gerningsmanden er smuttet med nogle af dine ting, kan du bruge videooptagelserne/billederne i retten og når du anmelder indbruddet til politiet.

Et vildtkamera kan altså både hjælpe dig med din hyggelige lille hobby, og hvis uheldet skulle være ude kan vildtkameraet ende med at være tæt på livsnødvendigt, og spare dig mange tusinde kroner i erstatning.

Så selv hvis du synes det er mange penge at bruge på et vildtkamera, kan du ende med at tjene alle pengene hjem igen (og ofte endda lidt til).

Hvilken type vildtkamera burde du købe?

Nu hvor du helt sikkert er blevet overbevist om at du bør anskaffe dig et vildtkamera, er det tid til at tænke på hvilken slags. De fleste vildtkameraer har overordnet de samme funktioner. De har lang levetid, bevægelsessensorer og kan tage billeder/videoen om natten.

Det er dog ikke alle vildtkameraer der sender billederne direkte til din mail eller din telefon. På nogle af de ældre modeller skal du ud og kigge billederne igennem på kameraet. Det er selvfølgelig et spørgsmål om præference, om du synes dette er et problem eller ej, men det er værd at tænke over inden du køber et vildtkamera.
Tænker du at du gerne vil bruge dit vildkamera som tyverisikring er det fx nok en rigtig god ide at anskaffe dig et vildtkamera der løbende sender dig billeder og videoer af hvad der foregår i din have, så du kan blive alarmeret om hvis nogen er i din have, også mens du ikke er hjemme.

Læs evt. en test af vildtkameraer, så du kan få flere gode tips omkring hvilke vildtkameraer der kan hvad, og ud fra en anmeldelse/liste kan du nemt bedømme hvilket vildtkamera der vil passe bedst til dig og dine behov.

Artiklen er sponsoreret.

Tilføj en kommentar

Your email address will not be published.