Et godt telt er et must, hvis man skal på camping i naturen eller på en lang vandretur. Da der er et hav af solide telte på markedet, vil vi her forsøge at gøre valget lidt nemmere for dig. Vi kommer nemlig med anbefalinger af hele 7 gode telte til camping og vandring i denne artikel.

The North Face Rock 3

The North Face Rock 3, Bamboo GreenFørst vil vi anbefale dette super brugervenlige telt fra North Face, som har plads til tre personer. Det er udstyret med et easy-to-use clip system, hvorfor selv en begynder kan sætte det op. Oversejlet er vandafvisende og med to indgange er det let at komme ud og ind. Alt i alt et perfekt telt til vandreture.

The North Face Rock 3 kan købes hos Pro-Outdoor.dk


Tatonka Alaska 3

Tatonka Alaska 3 Plus 3 personerDernæst har vi dette tunneltelt, der har en fantastisk størrelse. Teltet måler 200 cm i længden, 230 i bredden og 160 i højden. Det giver plads til tre personer, og desuden lidt ekstra udstyr inde i teltet, hvis vejret er dårligt udenfor. Teltet er desuden udstyret med myggenet og et sejl, der både afviser vand, og som også er mere resistent mod UV-stråler end almindelig nylon.

Tatonka Alaska 3 kan købes hos OutdoorPro.dk


Tatonka Alaska Family DLX

Alaska Family DLXHvis I er en hel familie, der skal af sted i naturen, vil dette telt fra Tatonka muligvis være bedre. Der er i hvert fald endnu mere plads! Med to sovekabiner er der rum nok til mellem 4 og 6 personer alt efter, hvor store I er, og hvor meget udstyr der skal med ind. Teltet har et solidt ventilationssystem og er relativt let at sætte op.

Tatonka Alaska Family DLX kan købes hos OutdoorPro.dk


Nordisk Alfheim 12,6

Nordisk Alfheim 12,6 m2Her har vi et lidt alternativt telt. Alfheim er rummeligt nok til seks personer, hvilket er langt mere end de fleste almindelige telte. Teltet er en smule tungt med sine 11,8 kg, men de mange fordele gør helt op for det. Den bedste grund til at købe teltet er dog nok designet, som vil virke attraktivt for mange.

Nordisk Alfheim 12,6 kan købes hos Pro-Outdoor.dk


Tatonka Polar 3

Tatonka Polar 3 Grøn 3 personerDa det trods alt ikke er alle, der har brug for de helt store telte, ser vi her på et, der har en lavere vægt og er lidt lettere at have med rundt. Tatonka Polar 3 er perfekt, hvis du vil rejse så let som muligt. Det vejer blot 3,45 kg og har en fremragende udluftning. Et perfekt all-round telt!

Tatonka Polar 3 kan købes hos OutdoorPro.dk


Fjällräven Akka 3

Fjällräven Akka 3

Her har vi et solidt telt fra Fjällräven, der på alle måder er godt til vandreturen. Teltet har et fedt design, en solid oversejling lavet af silikonebehandlet polyester og er enormt simpelt at slå op, selv for folk, der normalt ikke er gode til det. Den lave vægt på 3,65 kg er endnu et plus, så vi kan i den grad anbefale Akka 3!

Fjällräven Akka 3 kan købes hos Pro-Outdoor.dk


Nordisk Reisa 4

Nordisk Reisa 4Vores sidste anbefaling er endnu et rummeligt telt. Nordisk Reisa 4 er et tunneltelt med plads til godt og vel fire personer, hvorfor det er perfekt til en lille familie eller en gruppe af venner, der er ude i naturen. Oversejlet har et tryk på 3.000 mm, mens bunden har et tryk på 8.000. Insekter holdes effektivt ude takket være et myggenet, men ventilationen er dog stadig helt i top.

Nordisk Reisa 4 kan købes hos Pro-Outdoor.dk