Full Tilt skistøvler henvender sig specielt til skiløbere, som ønsker det bedste af det bedste, og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Hvis det er dig, så bør du uden tvivl se nærmere på dette mærke. Her giver vi dig muligheden for at læse mere om fordelene ved Full Tilt og præsenterer desuden nogle af de mest populære skistøvler fra Full Tilt.

4 gode skistøvler

Er interessen blevet vækket? Det håber vi. I så fald kan du læse nærmere om nogle af Full Tilts bedste skistøvler herunder:

Full Tilt Classic 2016 Black

full tilt classic 2016Du finder her den klassiske model i en opdateret 2016-udgave. Med et sort design passer støvlerne til alt, og du kan roligt bruge dem næste gang, du skal freestyle – de er nemlig lavet primært til dette.

Med mange gode specifikationer er Full Tilt Classic et stærkt valg. De er super funktionelle og passer til enhver. Støvlerne sidder godt på fødderne og er lette at få på og af igen. Der er sat fokus på komforten, hvorfor de vejer så lidt som muligt og er rigtig responsiv. Skistøvlerne har medium flex og sikrer dig en skiferie uden shin bang. Alt i alt et super godt valg, hvis du har brug for nye skistøvler.

Se skistøvlernes pris hos BlackSnow.dk

Full Tilt First Chair 8 2016

full tilt first chair 8Disse røde Full Tilt støvler er også et populært valg blandt mange freestylers. Ligesom med den foregående model sidder støvlerne godt på fødderne og er lavet med 3-piece design. Deres flex er dog en smule anderledes, da er relativt stift med en rangering på 8/10. Det betyder, at du har rigtig god kontrol over skiene, og at støvlerne ikke giver efter, når du eksempelvis rammer jorden hårdt.

Slitage er sjældent et problem med disse skistøvler: Du kan skifte gummisålerne ud, som du ønsker, og der skal virkeligt meget til at slide det udvendige ned. Det røde design er perfekt til jer, der gerne vil have nogle støvler med et lidt alternativt udseende. Støvlerne kan bruges til stort set alle former for skiløb, men de er især oplagte til freestylers.

Se skistøvlernes pris hos BlackSnow.dk

Full Tilt Descendant 6 2016

full tilt descendant 6Hvis du sætter kvalitet over alt andet, er all mountain støvlerne Full Tilt Descendant 6 et suverænt valg. De hjælper dig godt på vej med at lave en god præstation og med deres 3-piece design er de på mange måder lig med de klassiske Full Tilt skistøvler.

Denne farverige model har et godt fit og medium flex: Dette lever op til de fleste almindelige, men også seriøse skiløberes præferencer. Med en aldeles stødabsorberende bund er de tilmed super behagelige at bruge til skiløb. Deres fit er en smule bredere end de fleste andre Full Tilt støvler, hvorfor det især er et oplagt valg blandt jer, der har problemer med at få fødderne ned i almindelige skistøvler. Men selv hvis du har mindre fødder, kan du stadig få god nytte af støvlerne. De smyger sig ind til foden og sikrer altid et fast fit, hvorfor du er sikret en god oplevelse i parken og på bjerget.

Se skistøvlernes pris hos BlackSnow.dk

Full Tilt Soul Sister 2016

full tilt skistøvler soul sisterSom du måske kan se ud fra navnet, er der her tale om skistøvler specielt designet til piger – men som har alle de samme fordele som de øvrige modeller, der er nævnt her i artiklen.

Med Full Tilt Soul Sister kan du undgå shinbang og få et suverænt fit. Støvlerne har en bredde på 99 mm og et flex på 6 ud af 10. Med slidstærke gummisåler (der kan udskiftes) og en stødabsorberende bund, er du både sikret funktionalitet og komfort. Designmæssigt er støvlerne både smarte og moderne. De har et feminint design og en farve i bunden, der vil passe rigtigt godt ind i omgivelserne, hvor end du nu vælger at bruge dem.

Se skistøvlernes pris hos BlackSnow.dk

Fordele ved Full Tilt

Brandet Full Tilt blev grundlagt i 2006 med den mission at producere nogle af de absolut bedste skistøvler på markedet. Med hjælp fra atleter og moderne teknologi kan vi også konstatere, at det er lykkedes – Full Tilt støvler er nemlig et rigtigt stærkt valg, når det kommer til at skulle vælge nye skistøvler. Mange professionelle skiløbere og freestylers bruger dem med stor succes, og du har mulighed for at gøre det samme.

De specifikke fordele er rigtigt mange, men vi skal jo starte et sted: Full Tilt bruger det originale 3-piece design og producerer komfortable og holdbare støvler. Når du køber et par skistøvler fra Full Tilt, kan du være sikker på, at de holder længe. Deres komfort er kanon, da støvlerne typisk er lette, og de sidder samtidig tæt nok på foden til, at de føles som en integreret del af kroppen. Til sidst har vi designet, der er yderst moderne, men som heller ikke sætter nogen som helst tvivl om, at der er tale om gode, klassiske skistøvler.

Tips til køb af skistøvler

Hvad skal du overveje, inden du køber skistøvler? Først og fremmest anbefaler vi, at du finder et godt og anerkendt mærke. Det behøver ikke nødvendigvis at være Full Tilt, men vælg i hvert fald et brand, som mange kunder har gode erfaringer med. Dernæst skal du have fokus på, hvor komfortable støvlerne er – da du ofte har skistøvler på i lang tid af gangen, er det vigtigt, at de sidder godt, og det er ligeledes relevant, at de er gode at bevæge sig rundt i.

Designet er også altid værd at holde øje med inden et eventuelt køb. Du har sikkert selv en præference, som du gerne vil have, at støvlerne lever op til, men husk dog altid at sætte komfort, funktionalitet og holdbarhed først. Det er netop derfor, at vi har valgt at anbefale Full Tilt – de lever nemlig typisk op til alle disse krav, hvorfor det er et perfekt valg for alle, der tager ski seriøst og som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Med andre ord er Full Tilt skistøvler et populært valg blandt mange dygtige udøvere og entusiaster. Tag et kig på nogle af deres modeller og se om du ikke føler dig en smule fristet. Om ikke andet er du altid garanteret et par gode skistøvler, hvis du køber fra Full Tilt, så det er i hvert fald værd at overveje.

Se flere populære skistøvler hos BlackSnow.dk