Annonce

Der er mange forskellige måder at holde ferie på – det kan derfor være lidt svært at vælge, hvordan den næste ferie med familien faktisk skal se ud. Måske det kunne være noget med en outdoor ferie, hvor i får muligheden for at tilbringe tid i naturen? Så skal du læse med her.

Glamping – en campingtur med komfort

Hvis i gerne vil finde en ferie, hvor i kan få tilbragt noget tid udendørs, men samtidig stadig opleve komfort, kan det være glamping på Sjælland, som i skal overveje. Dette kan du finde hos Danhostel Ishøj Strand. Her er der nemlig lavet et nyt koncept, hvor du vil kunne få en hyggelig ”glampingtur”, hvor ude liv, frisk luft og natur går hånd i hånd med komfort.

Dette er jo ideelt, hvis i gerne vil på en outdoor ferie, men også gerne vil føle jer komfortable og godt til pas under ferien. På den måde vil i nemlig stadig kunne opleve alle fordelene ned ved at bruge tid i naturen, dog med lidt ekstra komfort end normalt.

En telttur i det fri

Hvis i ønsker en spændende, hyggelig og naturrig ferie, kan i overveje at tage på en god gammeldags telttur. Dette er uden tvivl noget, som vil bringe en masse gode minder, og også gøre, at i får brugt noget mere tid i den smukke danske natur. Til denne telttur kan i medbringe forskellige ting, som helt sikkert vil optimere oplevelsen yderligere.

Det kunne for eksempel være noget som et stormkøkken, så i kan lave mad, mens i er på denne tur – det vil helt sikkert også være sjovt for børnene at se, hvordan man kan lave mad, selvom man er i naturen. Dette er altså muligheder for jer, som gerne vil på en outdoor ferie med familien.