Jagt med rovfugle er bestemt ikke en ny opfindelse. Siden vikingetiden og frem til tiden, hvor Christian den 5. var konge, har rovfugle været en fast bestanddel, når der skulle jages. Du har nu muligheden for at genopleve fortidens jagtmetode og blive falkoner for en dag.

Der er ikke tale om en 100% ægte jagt, men derimod en ”kunstig jagt”, der har til formål at træne rovfuglens jagtinstinkter. Sikkert og vidst er: Du får 100% en ægte følelse af at være en falkoner, der kontrollerer din rovfugl. En følelse, der bidrager til en spændende oplevelse.


Prøv Falkoner for en dag hos DuGlemmerDetAldrig.dk

På oplevelsessiden DuGlemmerDetAldrig.dk kan du prøve oplevelsen Falkoner for en dag. I skrivende stund koster det 1.450 kr. for én person og 1.950 for to personer. Det er nogle af billigste priser, du kan finde, hvis du gerne vil prøve kræfter med det at være falkoner.

Gå til DuGlemmerDetAldrig.dk – og se den aktuelle pris for oplevelsen.


Det indeholder den unikke naturoplevelse

Booker du oplevelsen Falkoner for en dag hos DuGlemmerDetAldrig.dk, så kan du forvente at opleve følgende.

Kom tæt på rovfuglen

Oplevelsen lader dig komme helt tæt på rovfuglen. Det er nemlig dig, der skal sende fuglen af sted på jagt fra din arm. Når jagten er færdig, skal du tage imod rovfuglen igen, hvor den vil lande og sætte sig på din handske.

Du bliver guidet af en professionel falkoner

Under hele oplevelsen vil du blive guidet af en professionel falkoner. Det vil sige, at du slet ikke har noget at være nervøs for. Falkoneren er nemlig dygtig til sit arbejde og gør en ære i at give dig en så god oplevelse som muligt.

Oplevelsen tager ca. 1 time og 30 minutter

Du skal forvente, at oplevelsen vil tage ca. 1 time og 30 minutter. På denne tid bliver du mødt af en masse nye indtryk, oplevelser og stunder du højst sandsynligt aldrig vil glemme.

”Kæmpe oplevelse med rovfugle og bliv falkoner for en dag”

Hvis du er i tvivl om denne oplevelse er noget for dig, så prøv lige at se nedenstående anmeldelse fra Tripadvisor. Det kunne da godt lyde som om, at ”Falkoner for en dag” er en ret sej oplevelse. Eller hvad siger du?

anmeldelse falkoner for en dag

Det foregår hos Silkeborg Rovfugleshow

Den anmelderroste oplevelse foregår hos Silkeborg Rovfugleshow – nærmere bestemt Ansøvej 14, 8653 Them. Herunder har vi vedhæftet et kort, så du kan danne dig et overblik over, hvor det ligger i forhold til Silkeborg og andre større byer.

Bliv Falkoner for en dag – den perfekte gaveide

Kender du en, der elsker rovfugle eller blot er ”naturmenneske” med stort N, så har du her den perfekte gaveide. Der er ingen tvivl om, at Falkoner for en dag er en atypisk gave de færreste regner med at få. Og det er lige præcis dét, der gør den så god at give.

En spændende oplevelse for alle

Falkoner for en dag er en oplevelse, der kan opleves af alle. Derfor egner oplevelsen sig perfekt som gave til unge såvel som gamle mennesker – og alt derimellem. Som sagt vil der være en professionel falkoner til at guide dig, hvorfor du ikke behøver at have nogen former for erfaring eller lignende med rovfugle. Oplevelsen er for alle!

Køb dit gavekort hos DuGlemmerDetAldrig.dk og få en flot gaveæske 

Hvis du gerne vil give et gavekort til Falkoner for en dag-oplevelsen, så synes vi, at du skal købe det hos DuGlemmerDetAldrig.dk. Så har du nemlig mulighed for at tilkøbe en flot gaveæske med Peter Beier chokolade. Gaveæsken er kompakt og nem at pakke ind. Og så pynter den flot på et gavebord.

Køb et gavekort på DuGlemmerDetAldrig.dk

Prøv også: Tandemspring