Annonce: Det er rart og sundt for alle at opholde sig udenfor. Specielt fordi det som regel giver anledning til en eller anden form for bevægelse. Hvis du vil gøre det mere hyggeligt eller sjovt at opholde dig udendørs, kan du gøre det sammen med din familie. Men hvad kan du egentlig lave sammen med din familie, når I er udenfor?

Klæd jer ordentligt på

Først og fremmest er det vigtigt, at alle i familien er klædt ordentligt på. Det er ikke rart at være udenfor i lang tid, hvis det er enten for koldt eller for varmt. Det er langt sjovere at være udenfor, hvis I har den rette påklædning på. Til de mindste i familien kan du finde både sommer- og vintertøj hos LUXKIDZ.

Find flotte sten på stranden

Det er altid hyggeligt at gå en tur sammen, men nogle gange kan det godt blive kedeligt for de mindste i familien, hvis der ikke er noget specielt formål med det. Derfor kan I f.eks. tage på stranden og lede efter flotte sten. På den måde bliver en gåtur en lidt sjovere aktivitet. I kan f.eks. tage hjem i haven og male på stenene bagefter, så de kan pynte på terrassen eller i vindueskarmen. 

Pak en picnickurv og tag ud i naturen

Det er som sagt lidt sjovere for alle at være udenfor, hvis det er centreret om en bestemt aktivitet. Det kunne f.eks. også være en picnic. I kan alle være sammen om at pakke en picnickurv med lækre sandwiches og kolde drikkevarer. Nu er det bare at finde et godt sted i naturen, hvor I kan nyde jeres frokost. Det kan være i skoven, på stranden, i parken eller noget helt fjerde. I kan også altid bare holde picnic i haven, hvis ikke I kan finde et andet godt sted.