ANNONCE: Er du ved at planlægge din næste skiferie med familien eller vennerne, men i tvivl om, hvor turen skal gå hen? Læs med her og bliv klogere på de forskellige skiferiedestinationer.

Udvalget af gode skisportssteder i Norden og Europa er stort, og det kan være svært at vælge, hvilket område rejsen skal gå til. Derfor er der flere ting, du bør overveje, inden du kan finde ud af, hvor du helst vil tilbringe din næste skiferie. Vil du gerne selv køre eller rejse med bus eller fly? Skal det være en skiferie med fokus på udfordring og sjove aktiviteter eller hygge og afslapning?

Skibureauet, Team Benns Ski, arrangerer skirejser til 12 forskellige destinationer i Østrig, Italien, Norge og Sverige. Det giver dig rig mulighed for at finde den type skiferie, der passer bedst til dig og din familie eller venner. Uanset om valget falder på Østrig, Italien, Norge eller Sverige, kan Team Benns Ski tilbyde den bedste skiferie til både børnefamilier, par, firmaer og grupper med forskellige aldre, niveau og behov.

Østrig byder på populære skisportssteder

På en skiferie til Østrig kommer du især til at opleve skiløb i særklasse og storslåede naturoplevelser. Landet har nogle af de bedste skisportssteder i Europa, der garanterer for gode pister og sjove skioplevelser. Det betyder, at du både kan opleve høje bjerge med brede nedfarter, smuk natur og underholdende afterski på din skiferie i det østrigske.

Generelt er Østrig et meget populært skirejsemål blandt danskerne, og især Saalbach, Wagrain og St. Johann er blandt favoritterne. Det brede udvalg af skisportssteder betyder, at der er noget for alle, uanset om du er en erfaren skiløber eller nybegynder, og om du skal på skiferie med børn eller med vennerne. Team Benns Ski arrangerer både rejser med bus, fly eller som kør-selv-ferie til de populære østrigske destinationer.

Nyd den italienske solside af Alperne

Står sol og lækker mad højt på listen, når du skal bestille skiferie, er Italien det ideelle valg. Her kan du opleve store pisteområder ved populære skisportssteder som Canazei og Livigno. Begge steder byder på alt fra flade pister til nybegynderen til stejle pister for den erfarne skiløber, og så er der altid godt med sol på pisterne.

De fleste foretrækker at rejse til de italienske skisportssteder med fly for at få en dag mere ud af skiferien. Det er både nemt og hurtigt, og så er du mere veludhvilet til din første dag på ski. Rejser du med Team Benns Ski på skiferie til Italien, kan du nyde en afslappende stemning og god mad i selskab med et tilbagelænet folkefærd.

I Norge kan alle være med

Norge er det oplagte skirejsemål for dig, som skal på skiferie med børn. Her kan du få en billig ferie til destinationer, der har noget for alle og emmer af norsk hygge.  Der er mulighed for at give sig i kast med alt fra grønne til sorte pister samt langrendsløjper og nogle af Europas bedste snowboardparker. Uanset niveau eller interesse er alle sikret en sjov og hyggelig skiferie i Norge.

Det er ikke altid nødvendigt at rejse til den anden ende af Europa for at få en god skiferie. Fordelen ved at vælge Norge er, at naturen selv sørger for rigtig gode betingelser for at stå på ski, og så kan du nemt komme dertil ved at køre selv eller tage med på en busrejse arrangeret af Team Benns Ski. De norske fjelde er lavere end Alperne, men på grund af den nordlige beliggenhed er det muligt at stå på ski i flere måneder, end det er sydpå, hvilket gør Norge til en populær skiferiedestination.

Tag på en kort skiferie til Sverige

På grund af den korte transporttid er Sverige det oplagte valg til en kort skiferie, hvis du gerne vil af sted på ski i en weekend. Du kan hurtigt, nemt og billigt komme til gode skisportssteder ved at køre selv eller hoppe med på en billig busrejse arrangeret af Team Benns Ski.

Områder som Idre Fjäll og Stöten tilbyder gode forhold til især børnefamilier, som ønsker en hyggelig skiferie med sjove sneaktiviteter. Uanset alder og niveau er der gode pister og sjove skioplevelser, der kan udfordre hele familien. Indkvarteringen er beliggende tæt på lifterne, så du kan lade bilen stå, og børnene let kan færdes på egen hånd.

Gør skiferien til en succes og vælg den rejseform og destination, der passer bedst til jer. På den måde får I alle lyst til at tage af sted på skiferie år efter år.