Annonce:

Har du længe ville tage på en overnatning i det fri, og har du endelig sat dig for, at du skal det være?

Der er mange ting, du skal tage højde for, når du skal arrangere en overnatning i det fri. En af de ting, det er, hvad du får brug for til overnatningen. I det følgende kan du læse om nogle af de væsentligste ting, som du får brug for, når du skal overnatte i naturen.

Et holdbart telt af god kvalitet

Har du planer om at sove i et shelter, så får du naturligvis ikke brug for et telt. Men hvis du vil sove helt og aldeles i det fri, så er et telt en absolut nødvendighed. Og her er der ingen grund til at gå på kompromis, da det kan betyde, at din overnatning bliver væsentlig dårligere end højst nødvendigt. Så sørg derfor for, at du vælger et telt, der er holdbart og af god kvalitet. Det er ærgerligt at vågne op ved, at det har regnet ind, eller hvis teltet går i stykker på ingen tid.

Kom op til tiden med et vækkeur

Du kan ikke være sikker på, at din mobil kan holde strøm, når du tager afsted på en overnatning i det fri. Derfor kan det være en god idé at medbringe et vækkeur, så du med sikkerhed kommer op til tiden. Du kan nemlig få helt små vækkeure, som er ideelle til en sådan overnatning i det fri, hvor du måske ikke har plads til det helt store vækkeur.

Optimal påklædning – tjek altid vejrudsigten

I Danmark er vejrguderne sjældent med os, og det kan blive ret så koldt om natten. Derfor gør du klogt i at tjekke vejrudsigten, inden du tager afsted hjemmefra. Overnatningen bliver mere komfortabel, hvis du har tilstrækkeligt med tøj på.