ANNONCE: Hvis du skal på skiferie i 2020, kan det være, at du skal til at booke din ferie. Skal du på skiferie med børnene, kan det dog godt virke som et lidt uoverskueligt projekt. Læs med her og få tips til, hvordan du får en hyggelig skiferie sammen med børnene.

Før børnene

Hvis du har været på skiferie med dine venner, inden du fik børn, var det sandsynligvis noget, der involverede meget after-ski og ikke så meget ski. Det kan også være, at dig og dine venner, i modsætning til mange andre vennegrupper, formåede at komme tidligt op og ud på ski. Men så involverede skiløbet sikkert rimelig høj fart og stejle pister.

Hverken after-ski eller stejle pister, er noget som er velegnet til børnefamilie, der tager på skiferie for første gang. Så hvis det er noget, du har været vant til på dine sidste skiferier, skal du sandsynligvis ændre dine forventninger lidt.

Har I økonomien i orden?

Inden I køber skiferie, må I naturligvis sørge for, at I har økonomien i orden. Det er ikke billigt at tage på ferie og slet ikke, hvis man samtidig skal leje ski og støvler. Hvis I godt kunne tænke jer flere penge til jeres skiferie, kan en mulighed være investering  i kryptovaluta.

Kursen for kryptovaluta svinger meget. Dette gør det oplagt at købe og sælge kryptovaluta fra dag til dag. På den måde kan du relativt hurtigt tjene penge på dine investeringer. Hvis du ikke har mod på, at selv at købe og sælge kryptovaluta, kan du investere ved hjælp af en kryptorobot. Krypto-robotter køber og sælger kryptovaluta, når det bedst kan betale sig. Se mere om kryptorobotten Profit Revolution.

Tag nordpå

Hvis du skal med børnene på skiferie, er det en god idé at stå på ski i Norge eller Sverige. De fleste områder nordpå er nemlig meget børnevenlige. Nordpå er pisterne relativt korte og ikke så stejle. Der er mange børnebakker, hvor der er god mulighed for at lære at stå på ski, hvis man er nybegynder.

Fordi disse steder er vant til, at det er børnefamilier, som besøger området, har de pister på mange forskellige niveauer. Det betyder, at de voksne kan tage de lidt stejlere pister, og at børnene ligeledes kan arbejde sig op på disse efter nogle dage på ski.

Smid børnene i skiskole

Tager du på skiferie med hele familien, er det en god idé at tilmelde børnene en skiskole, mens I er afsted. Det er fedt for børnene at stå på ski sammen med børn på deres egen alder, og typisk er skilærerne gode til at finde på lege og sjov. Som forælder kan man hurtigt se, at ens børn bliver bedre, hvis de går i skiskole.

Skiskole giver desuden mulighed for, at I som forældre kan få lidt voksentid. Denne tid kan passende bruges til at køre lidt hurtigere på nogle af de stejlere pister eller nyde en dejlig, rolig kop kaffe på toppen af bakken. At stå på ski er en dejlig ting at give videre til sine børn, så tag bare afsted!

Tilføj en kommentar

Your email address will not be published.