Der findes i dag en masse forskellige outdoor simulator spil. Og hvis det ikke vækker noget i dig, kan du prøve kræfter af med VR/Virtual Reality. Det vil aldrig kunne erstatte det virkelige outdoor liv, men det er heller ikke meningen. Om du interesserer dig for fiskeri, jagt eller golf, så er der sikkert et spil til dig.

VR briller/headset

Med VR briller gør du det muligt, at leve dig ind i en virtuel verden. Du kan simulere dine hobbyer, eller prøve grænser af med de virkelighedsnære simulator spil. Det er kun dig der sætter grænser. 

VR briller benytter særlig teknologi, som registrerer dine bevægelser og putter dem ind i spillet. Det er en oplevelse, som kan virke fuldstændig surrealistisk i starten. 

Vil du prøve kræfter af med den virtuelle verden, så kan du læse mere om VR briller her: https://boldguiden.dk/

Kombiner VR med outdoor

Med et par VR briller kan du simulerer outdoor hobbyer som fx fiskeri og jagt. Du kan med et par ​​berørings controllere simulere kastet med fiskestangen eller skuddet med jagtgeværet. Dette gør hele oplevelsen meget bedre, og det kan virke helt surrealistisk, hvor ægte det kan se ud, når du har VR brillerne på.  

Med VR kan du også prøve dine grænser af. Du kan både simulere dine outdoor hobbyer, men du kan faktisk også kører i vilde forlystelser eller hoppe ud fra en bygning med faldskærm. 

VR gør det altså muligt at dyrke og elske sine outdoor hobbyer, selvom det skulle regne og tordne udenfor. Det vil selfølgelig aldrig kunne erstatte den ægte varer, men det er et sjovt og anderledes alternativ.