Annonce:

Elsker du natur og friluftsliv? Så kan du med fordel tage på en telttur, hvis du trænger til et velfortjent afbræk fra dagligdagens travlhed. En telttur i det fri byder på masser af oplevelser, og det er lige sagen for enhver naturentusiast, der har interesse for friluftslivet. Vil du gerne arrangere en vellykket telttur? Så læs med videre og hør’ mere om, hvordan du gør.

Skaf det nødvendige udstyr

Selvom en telttur i det fri gerne må være primitiv, så skal du selvfølgelig ikke undvære alt på din tur. Der er faktisk en række ting, som er en ren og skær nødvendighed, hvis du ønsker en vellykket tur. Hos www.417.dk kan du finde alt slags udstyr lige fra beklædning og spisegrej til belysning og soveudstyr – alt sammen specifikt designet til outdoor-mennesket.

Madlavning i naturen på primitiv vis

Når du tager afsted på telttur, er det en rigtig god idé at medbringe masser af snacks og drikkevarer. Desuden kan du naturligvis også finde primitivt spisegrej, hvis du vil tilberede din egen mad i løbet af turen. Du kan for eksempel købe en trangia, der er yderst brugervenlig og gør madlavning i naturen til en nem og hyggelig aktivitet. Faktisk er der noget helt særligt over at lave mad i uvante om end meget skønne omgivelser, så det er uden tvivl værd at prøve.

Brug tid på planlægning af turen

Inden teltturen kan blive en realitet, og du drager afsted med rygsækken pakket, så er der lige et par ting, der skal planlægges først. Ved at bruge god tid på planlægning af selve teltturen, så undgår du også unødige forhindringer undervejs. Du skal blandt andet finde ud af, om du har det fornødne udstyr, hvor du vil slå lejr for natten, og om du vil tage på telttur alene eller med en god kammerat.