Annonce

Ønsker du at ryste de ansatte i din virksomhed sammen? I stedet for den sædvanlige firmafest eller fine middag kan du i stedet lave et teambuilding arrangement, hvor de ansatte bliver kastet ud i nogle aktiviteter eller opgaver, som de skal lave sammen. Det er en god måde at styrke medarbejdernes samarbejdsevner, og alle har mulighed for at bidrage med deres viden og erfaring.

Der er masser af aktiviteter at vælge imellem, men udendørs teambuilding er altid en god og sjov idé, som de fleste vil synes, er sjovt. Du kan læse om forskellige udendørs teambuilding-aktiviteter online hos WOA, som er eksperter i både indendørs og udendørs teambuilding.

Selvom du er sikker på, at en bestemt aktivitet er lige noget for dine ansatte, kan det være en god idé at bede om input. Måske har de nogle særlige idéer, der kan spore dig i retning af, hvad du skal vælge – om det er vandaktiviteter, stille og rolig madlavning eller noget helt andet. Vi har samlet nogle forslag, som kan give dig inspiration til spændende og sjove teambuilding-aktiviteter udenfor.

Ræs på vandet

Planlæg en kajaksejlads, gummibådsregatta eller en mere indviklet aktivitet, der foregår på vandet i den friske luft og med skumsprøjt i ansigtet. Prøv for eksempel Hope2Float, som er en konkurrencedygtig teamaktivitet, hvor deltagerne skal arbejde sammen i teams og bygge en båd, hvorefter de ræser mod hinanden. Det er en aktivitet, der ikke blot udfordrer de ansatte fysisk og socialt, men også giver mulighed for at udfolde kreativiteten, når det gælder om at designe og bygge en vandtæt båd.

Prøv udendørs madlavning

Hvad med at prøve kræfter med udendørs madlavning? Giv dine ansatte en sjov kulinarisk udfordring, som sætter deres koordinerings- og kommunikationsevner på prøve. Deltagerne inddeles i hold og har mulighed for at hente hjælp fra en professionel kok, når de kæmper om at lave den bedste ret. Vinderne afgøres ved at tildele points til de færdige retter – og så er det nogle færdigheder, der kan tages med hjem og bruges i haven, på telttur eller en picnic i skoven.

Udendørs escape games

Escape games kan også arrangeres ude med en intens og krævende agentleg, som kræver omstillingsparathed, samarbejdsevner, kommunikation og ikke mindst stort overblik. I rollerne som agenter skal dine ansatte dekryptere koder og løse opgaver i det fri – en lidt anderledes teambuilding-aktivitet, som styrker samarbejdet blandt medarbejderne.

Aktiviteter for enhver smag

Du kan finde et hav af sjove og hyggelige arrangementer, som er med til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen. Prøv for eksempel kræfter med bueskydning, mindfulness og yoga eller kør på mountainbike. Der er noget for enhver smag – både intensive, sportslige aktiviteter og mere afslappende aktiviteter, der sætter hjernen i arbejde i stedet for kroppen.

Fælles for dem alle er, at de foregår udenfor, så der er masser af frisk luft og plads at boltre sig på. Lige meget hvad du vælger, er det en god idé at planlægge alt ned til mindste detalje, så alt går som smurt, og alle kan slappe af og nyde det.

Lær dine ansatte bedre at kende

Teambuilding giver dig og dine medarbejdere mulighed for at mødes i mindre formelle rammer, så I kan lære hinanden bedre at kende på tværs af teams og afdelinger. Samtidig er du også med til at skabe nogle sjove og spændende oplevelser, som er med til at styrke relationerne og skabe et stærkt fællesskab.