Pikeur er et klassisk mærke inden for rideudstyr og ridetøj, som du sikkert allerede er stødt ind i hos din lokale forhandler. Pikeur er et tysk mærke, som i mange år har domineret inden for tekstiler til rytter og hest. Det er et klassisk, elegant brand inden for ridesporten, og det er et mærke, som har skabt historie sammen med mange respekterede ryttere både i spring og dressur. Det tyske brand fører ikke blot ridebukser, men også jakker, t-shits og andet. Fokus hos Pikeur er dog tydeligt på udviklingen af ridebukser. Søstermærket Eskadron fører derudover ridehjelme, dækkener, hætter og meget andet.

Se stort udvalg af Pikeur ridebukser hos Horze.dk

Udvikling af Pikeur ridebukser optimerer rideturen

Candela

Pikeur Candela Grip er en ridebuks, som i høj grad afspejler den store udvikling, Pikeur ridebukser har været bidragende til i løbet af året. Pikeur ridebukser er ofte de mest tekniske og mest populære, særligt på grund af deres udvikling af greb og slid på ridebukserne. Candela Grip er en del af linjen af Pikeur ridebukser, der har navnet Grip, netop fordi fokus i denne linje af ridebukser er at optimere grebet og kontakten mellem sadel og ridebuks.

På regnvejrsdage eller varme forårsdage er det vigtigt at man – på trods af vejret – opretholder kontakten mellem sadel og rytter, og det kan et godt greb være med til at sikre. Grip-linjen af Pikeur ridebukser har ekstra greb på inderlår og ved knæ, så grebet bliver fast, der hvor man ofte driver hesten frem.

Kombination af alt det bedste

Ciara

Pikeur ridebukser er ikke kun målrettet til kvinder. Pikeur fører også en bred linje af ridebukser til mænd og mærket kombinerer således det bedste fra damemodellerne og herremodellerne. Pikeur Ciara er en damemodel, der har et klassisk, feminint udtryk, der samtidig er tidløst. Pikeur Ciara har en bred hoftekant, som gør, at pasformen optimeres. På trods af det meget klassiske look og de lækre farvenuancer er Ciara en ridebuks, der er sporty og moderne.

Rossini

En pendant til damemodellen Ciara kunne være Rossini, som er en herremodel, der passer til dig, som bedst kan lide det klassiske look og en god pasform. Rossini er – præcis som Ciara – et par klassiske Pikeur ridebukser, som samtidig er moderne og sporty. På begge modeller finder man en ekstra tyk forstærkning omkring bagdel, inderlår og ved indersiden af knæene.

Prøv noget nyt – ridebukser med fede detaljer

Mange af Pikeurs ridebukser kan hurtigt minde om hinanden, fordi de har det klassiske look, som ridebukser nu engang har, men der findes varianter, som stikker ud. Ønsker du et par gode kvalitetsridebukser med kant, finder du Pikeur modeller, der blandt andet varierer i design, farvekombinationer og pasform. Pikeur formår at sætte fingeren på pulsen og har altid ridebukser egnet til din personlige stil.

Piorella

Pikeur modeller som Piorella, Cascada og Cindy er tre modeller, hvor Pikeur har forsøgt at kombinere forskellige udtryk og materialer for at variere det visuelle udtryk. Pikeur Piorella er et par lækre Pikeur ridebukser, der har kontrastfarver og derfor ikke syner som mange andre ridebukser. Den lysegrå og mørkegrå kombination er rigtig fin og giver et anderledes look. Som altid er der ekstra forstærkning omkring knæ. Anderledes detaljer som silkemønstre omkring hoften tilføjer ekstra eksklusivitet og femininitet.

Klassisk – men med anderledes input

Cascada

Pikeurs ridebukser Cascada er en anden model, der giver variation i ridetøjsgarderoben. Cascada har en mørkeblå farve og en treradet hoftekant, der både er fed at se på, men som også skulle give ekstra komfort omkring hofte og bagdel. Den høje talje er fordelagtig, fordi den giver god støtte omkring taljen og samtidig kan holde trøjen inden i godt fast. Cascada er udformet i fullskin og har en lækker finish.

Cindy

En tredje variant, der er til dig, der ønsker at prøve noget andet, er et par Cindy Pikeur ridebukser. Cindy er en lavtaljet ridebuks i en pæn kastanjebrun farve. Cindy har jeanslommer, blød forstærkning omkring knæ, to-knap-lukning og fullskin.

Hvis du ønsker et par ekstra bløde og pæne ridebukser, som samtidigt er praktiske, er Cindy en model efter dit hoved.

 

Se stort udvalg af Pikeur ridebukser hos Gymnastikogridesport.dk

Flatterende ridebukser med smarte farver og syninger

Liostro

Ridebukser kan ofte være flatterende takket være gode farver, syninger og mønstre. På Pikeur ridebukser finder du ofte bløde former, der smyger sig ned over benet, og det er noget, som giver en god effekt, og som visuelt løfter hofte og bagdel. Når man sidder i sadlen, er det for mange vigtigt, at man tager sig bare en smule godt ud, og det kan man i høj grad sikre med et par formstøbte Pikeur ridebukser. To af disse typer af ridebukser hedder Piorella og Liostro og er henholdsvis til kvinder og mænd.

Nanette

Begge modeller tillader et bælte omkring hoften, hvilket ofte kan sætte den sidste prik over i’et. Nanette har en smal kontrastfarve over bagdelen, som er synlig, når man sidder i sadlen, hvilket løfter udtrykket. Kontrastfarven kan for eksempel være en mørk kastanjefarve, der slanker. Liostro er en tilsvarende herremodel, der fås i mange af de samme nuancer. Begge modeller har gode lommer, forstærkninger og syninger.

Skal du vælge et par ridebukser, bør du overveje, hvilken stil du ønsker, hvilken pasform, du bedst kan lide, samt farver, nuancer og udtryk. Pikeur ridebukser kan med al sandsynlighed tilbyde dig et par ridebukser, der matcher dine behov.