Massage har mange gode fordele, og i denne artikel vil vi komme med fem gode fordele du får, hvis du bruger en massagepistol jævnligt.

En massage er ikke nok til, at få alle disse fordele, så du bør få massage flere gange om ugen, hvis du vil opleve dem.  

1. Bedre muskelrestitution

En massagepistol giver mellem 1800 og 3200 slag i minuttet på dine muskler, hvilket sætter gang i din blodcirkulation.

En øget blodcirkulation i kroppen giver bedre forhold til muskelrestitution, hvilket resulterer i, at du hurtigere bliver klar igen efter en hård træning eller en hård dag på arbejde.

En bedre blodcirkulation er specielt nyttig, hvis du dyrker en form for sport, da du vil kunne reducere tiden på muskelrestitutions fasen, så du hurtigere kan performe 100% i din sport igen.

2. Fjerner, reducere og forebygger muskelsmerter

Har du problemer med muskelsmerter eller bare tendens til, at få muskelsmerter efter du har været fysisk aktiv.

Så kan en massagepistol være et godt redskab, da massage med en massagepistol kan være med til, at fjerne, reducere eller forebygge muskelsmerter ved at anvende den hyppigt.

Det smarte ved en massagepistol er, at den altid er frit tilgængelig og du er ikke afhængig af, at skulle gå til behandlinger, eller få andre til at give dig massage.

Derudover giver en massagepistol en dybdegående og effektiv massage, som er svær at gøre bedre med andre massageprodukter.

3. Forebyg eller reducer stress, angst og depression

Massage generelt er god til, at forebygge eller reducere stress, angst eller depression, da massage frigiver hormonet Dopamin, som er kendt for at være et hormon der gør os gladere.

Derudover så reducerer massage også stresshormonet Kortisol, som findes i kroppen når man er stresset.

Disse processer der sker i kroppen ved massage er, altså gode til at forebygge eller reducere stress, angst og depression.

4. Bedre immunforsvaret

Bedre immunforsvar hænger sammen med forebyggelse eller reducering af stress med jævnlig massage, da netop stress har stor indflydelse på vores krops immunforsvar.

Mindre stress i hverdagen giver mindre sygdom, da dit immunforsvar vil være langt stærkere, når du ikke er stresset.

5. Øget mobilitet

Mange sportsfolk bruger en massagepistol til deres opvarmning, da videnskabelige forsøg har vist sig, at massage med en massagepistol før sport, kan give en øget mobilitet.

Øget mobilitet vil gør dig mere ”Fit For Fight” og du vil hurtigt kunne mærke forskellen i din sport, hvis du har brugt massagepistolen inden træning eller hvis du ikke har brugt den.

Denne artikel er lavet i samarbejde med massagestolguide.dk, som laver anmeldelser af de forskellige massagestole på markedet.