Reklame: Er du blev træt af udendørs livet, og føler du, at du har lavet alt, hvad du nogensinde kunne af aktiviteter udendørs? Det har du nok næppe. Her kan du læse om 3 alternative aktiviteter som du kan lave, hvis du er blevet træt af dit almindelige outdoor liv.

Tennis og badminton – sjovt og hårdt

Selvom både tennis og badminton er noget vi nok alle kender til, så er det faktisk slet ikke så mange af os, der spiller det. Tennis og badminton kan godt minde lidt om hinanden, men de har altså hver deres egne sæt regler. Så hvis du har prøvet at spille tennis, men du ikke har spillet badminton før, så er det da på tide du giver det et forsøg. De er begge nogle rigtig sjove spil, og reglerne er ikke alt for svære at huske. Desuden er det noget både de små og store kan være med til og underholdes af. Mangler du visse ting for at kunne spille tennis, så kan du finde det på tennisshoppen.dk.

Har du prøvet squash?

Kender du spillet squash? Det er igen et ketsjer spil, ligesom både tennis og badminton. Det er dog slet ikke det samme, da man ikke bruger noget net. I squash spiller man oftest et sted, hvor der er 4 vægge, da man skal slå en bold op mod væggen. Dette er et spil oftest spillet af to spillere. Hvis man allerede har et par ketsjer liggende, så mangler i bare en bold, og det er jo noget mange af os har i forvejen. Det er altid dejligt med et spil, hvor vi ikke skal ud og købe en masse ting til det. Med Squash har I bare brug for vægge, to ketsjere og en gummibold.

Hvis du aldrig nogensinde har prøvet squash før, så har du brug for at lære reglerne først. Så hvis dig og din spille partner sætter jer ned og googler efter reglerne til spillet, så kan I få læst dem igennem. Det er nok en meget god ide, at I begge har forstået reglerne, så der ikke kommer nogle diskussioner i spillet. Når I har læst reglerne, så er I klar til at spille.

Padel – en sport til når du bliver træt af de andre

Den sidste sport du kan spille, når du er blevet træt af tennis, badminton og squash er padel. Dette er igen et spil med ketsjere. Man siger at padel kan beskrives som 80% tennis og 20% squash. Det gode ved padel er, at det er faktisk en del nemmere at lære, end de andre ketsjer sports, så i kan faktisk også starte ud med et spil padel, hvis de andre spil er for svære at forstå.

Ketsjer spil er ikke de mest krævende spil når det kommer til styrke. Padel er endnu mindre krævende end de andre, så hvis du ikke har meget styrke, er padel det perfekte spil til dig. Så nu kan du rigtig komme ud og spille ketsjer spil.