Mountainbike er en sjov og udfordrende sport, og du behøver ikke have et bestemt niveau for at kunne være med. I Danmark findes der over 50 MTB-ruter rundt omkring i de danske skove, så der er rigelig med mulighed for at komme afsted på en masse ture.

Hav udstyret i orden

MTB kan være en farlig sport, hvis du ikke har udstyret i orden. Du kan misse en forhindring, der slår din cykel ud af kurs, og du kan vælte og komme slemt til skade, hvis du ikke passer på. Udstyr til MTB er derfor meget vigtigt, og hvis du ikke lige har råd til alt udstyret, kan du kan optage et sms lån via hurtigudbetaling.dk.

Du skal blandt andet huske:

  • Cykelhjelm. En cykelhjem er nok det vigtigste sikkerhedsudstyr når det gælder cykelturen.
  • Albue- og knæbeskyttere. Albue- og knæbeskyttere er gode at have i tilfælde af, at du falder, men de kan også beskytte dine albuer og knæ mod grene, der kan kradse og slå, når du cykler ind i dem.
  • MTB-sko. Der findes sko specifikt til mountainbikekørsel, som kan give dig en bedre oplevelse på cyklen. Disse sko er også gode at gå i, når du skal passere udfordringer, som cyklen ikke kan klare.
  • Rygskjold. Hvis du virkelig elsker at presse dig selv til det yderste, når du er ude at cykle, og det ikke kan blive vildt nok, er det en god ide at investere i et rygskjold. Med et rygskjold opnår du ekstra beskyttelse, som din cykelhjem ikke kan give dig.

Alt dette udstyr kan hurtigt koste meget, men du bør altid prioritere din sikker. Hvis du ikke vil lade penge stoppe din MTB-drøm, kan du se en oversigt over de forskellige lånemuligheder på hurtigudbetaling.dk. Ellers er det bare med at komme afsted på nogle fede ture ude i naturen.