Vandtætte sokker er en praktisk investering, når du skal på trekking, vandreferie, overlevelsestur eller camping. Når du bevæger dig frit i naturen i længere perioder ad gangen, så er det aldrig til at vide, hvornår den næste regnsky eller mudderpøl dukker op.

Se gode tilbud på vandtætte sokker – Klik her

Og hvis dine sko eller støvler ikke er 100% vandtætte, så har vi balladen. Med vandtætte sokker i god kvalitet er du sikker på at få en høj komfort og et par tørre fødder hele dagen igennem – uanset vejret og mængden af huller i dine gamle vandrestøvler.

I denne guide har vi samlet 4 udvalgte vandtætte sokker til dig i hver sit prisleje og med hver sine fordele.

DexShell Trekking Sock

DexShell Trekking SockFørste par sokker på listen er denne DexShell Trekking Sock, som er vandtætte og åndbare på samme tid. Sokkerne er lavet med Porelle membran, der beskytter mod vand. Ydersiden er lavet i slidstærk nylon, mens indersiden er lavet i antibakteriel og blød merinould.

DexShell Trekking Sock kan købes hos Friluftsland.dk

Sealskinz Walking Thin Socklet

Sealskinz Walking Thin SockletSealskinz har lavet denne Walking Thin Socklet, som fokuserer primært på holdbarhed, åndbarhed og fleksibilitet. Strechdry teknologi sikrer, at dine sokker har god bevægelighed og er slid stærke, samtidig med at de holder vandet væk.

Sealskinz Walking Thin Socklet kan købes hos OutdoorPro.dk

Country Sock

Country SockCountry Sock er en enkel men effektiv knæsok, der holder dine fødder, skinneben og lægge varme under turen. De holder vandet ude, mens dine fødder og ben stadig kan ånde, så der ikke skabes fugt og mulighed for bakteriedannelse.

Country Sock kan købes hos OutdoorPro.dk

Sealskinz MTB Mid Knee vandtætte sokker

Sealskinz MTB Mid Knee vandtætte sokkerSidste model på listen er disse MTB Mid Knee vandtætte sokker fra Sealskinz. Sokkerne er gode til dig, der går langt hver dag på din trekking- eller overlevelsestur. De er udstyret med en speciel pasform, der giver støtte og komfort der, hvor du er mest belastet.

Sealskinz MTB Mid Knee vandtætte sokker kan købes hos OutdoorPro.dk