Har du brug for solide bukser til fritids- og udendørsbrug? Så bør du overveje at tage et kig på Fjällrävens bukser, der er perfekte til mænd, som tilbringer meget tid i naturen og går op i kvaliteten af deres beklædning.

Derfor skal du have bukser fra Fjällräven

Fjällräven er et af de mest populære brands, når det kommer til outdoortøj og gear. Hvad enten du har brug for en solid jakke, et telt eller en rygsæk, så er du dækket ind af Fjällräven – og det samme gælder, hvis du har brug for nogle outdoorbukser.

Det er nemlig ikke altid optimalt at gå i almindelige bukser eller jeans, når du udfordrer din krop i naturen. Du skal helst have nogle bukser, der beskytter mod vind og vejr, og som samtidig har en perfekt pasform, der giver dig muligheden for at komme let omkring og klare de opgaver, som der skal løses.

Derfor ser vi her på nogle modeller fra Fjällräven, som du passende kan overveje at investere i, såfremt du går og leder efter at par solide bukser til udendørsbrug. Der er lagt vægt på kvaliteten frem for alt andet. Dog er det også muligt at finde Fjällräven bukser til priser, hvor de fleste kan være med.

Fjällräven Barents Pro Hydratic

fjällräven bukser barentsDe første par bukser som vi ser på er Barents Pro udgaven, der er et super godt valg på mange forskellige punkter. Først og fremmest er de super slidstærke og i stand til at holde benene varme i de fleste vejrforhold – selv om vinteren. De har nemlig et ekstra lag i forhold til andre bukser, og da stoffet samtidig er vandafvisende, behøver du sjældent at bekymre dig om, hvordan vejret bliver, når du går ud. Mange betragter endda Barents Pro som en regulær vinterbuks, men selvfølgelig kan bukserne også bruges, når vejret er varmere.

Funktionaliteten er heller ikke til at tage fejl af. Pasformen er rigtig god, så længe du køber dem i den rette størrelse, og der er samtidig et par store lommer til opbevaring af dine vigtigste outdoorting. Ved knæene er der mulighed for at indsætte puder, hvilket kan være smart, hvis du ofte går på jagt eller er på seriøse udflugter fra tid til anden.

Uanset hvad er det nogle suveræne bukser. Den mørkegrå farve betyder også, at du kan kombinere dem med stort set alle andre beklædningsdele uden at skulle bekymre dig om det stilmæssige. Et populært valg blandt mange – prisen er set til 1.599 kr. hos Pro-Outdoor.dk.

Fjällräven Vidda Trousers

vidda bukser fjällrävenEt lidt billigere alternativ til Barents Pro bukserne er Fjällräven Vidda Trousers, der er 500 kr. billigere. Men fordi prisen er lavere, betyder det ikke, at du går specielt meget på kompromis med kvaliteten – Vidda bukserne er nemlig rigtig solide og giver dig alle de nødvendige fordele, når du skal bruge dem i naturen eller på arbejde.

De er nemlig produceret i det klassiske G-1000 stof, som Fjällräven ofte bruger, og det betyder, at de er varme og vandtætte. Bukserne er slidstærke og holder længe – du kan altså bruge dem igen og igen uden at skulle spekulere på, at der sker noget med dem. De er lavet til at holde. Med store lommer foran har du plads til dine ting, og bukserne garanterer dig en god pasform.

Designmæssigt har Vidda bukserne en mørk olivengrøn farve, som passer godt ind i billedet, hvis du er i naturen. De kan bruges til enhver fritidsaktivitet, og det er sådan set kun din egen fantasi, der sætter grænserne.

Se pris på bukserne hos Pro-Outdoor.dk

Fjällräven Älv

fjällräven ålv elvEn anden populær variant er Fjällräven Älv, der med sin sorte farve skiller sig lidt ud fra de første to, men som kvalitetsmæssigt har mange af de samme egenskaber.

Älv bukserne er lavet af en kombination af G-1000 og Polyamid – det gør dem slidstærke og vandafvisende, hvorfor de kan bruges på enhver form for udflugt. Disse bukser er især relevante til vandreturer, men kan selvfølgelig også bruges til adskillige andre fritidsaktiviteter.

Hos ProOutdoor kan du købe Fjällräven Älv. De er set til 1,499 kr. hos Pro-Outdoor.dk, hvilket er en skarp pris – du finder ikke ret mange andre outdoorbukser, der er bedre til pengene.

Fjällräven Ruaha Zip-Off

fjällräven ruaha outdoorbukserRuaha Zip-Off er en lidt mere unik model end de andre. Den henvender sig især til outdoorentusiaster, der nyder at rejse – og specielt dem, som godt kan lide de varme lande. Grunden til, at Zip-Off er en del af navnet, er simpelthen, at bukserne kan lynes af ved knæene og dermed gøres til shorts. Samtidig har Fjällräven produceret dem på en måde, der gør, at de giver huden god beskyttelse mod solen.

Bukserne er ikke helt ligeså varme som de øvrige, men hvis det er all-round bukser til en god pris du leder efter, er det uden tvivl et oplagt valg. For 1.099 kr. er det også et par af de absolut billigste Fjällräven bukser.

Se aktuel tilbudspris på bukserne hos Pro-Outdoor.dk

Fjällräven Keb

fjällräven keb bukserNogle af de mest solide bukser fra Fjällräven er deres Keb-model. Disse bukser giver nogle helt vanvittige fordele i naturen og er perfekte til alle slags brug – jagt, vandringsture, udendørstræning, hiking og meget mere.

De er enormt slidstærke og tilbyder dig en suveræn bevægelsesfrihed. Ved benene er der udluftning, så du altid kan holde dig frisk. Og pasformen så god, som den absolut kan være – du finder i hvert fald ikke ret mange andre bukser, der er mere komfortable end disse. Prisen på ca. 1.699 kr. er et bevis på den høje kvalitet, men på grund af den gode holdbarhed er det en rigtig god investering, som du vil sætte pris på i det lange løb.

Se aktuel tilbudspris på bukserne hos Pro-Outdoor.dk

Fjällräven Karl

fjällräven karl bukserDe sidste par Fjällräven bukser, som vi ser på i denne omgang, er Karl-udgaven, der med sin pris på ca. 1.099 kr. ligger i den lavere ende, men som stadig tilbyder kvalitet og holdbarhed.

Det er nogle kanon gode fritidsbukser, som både kan bruges på udflugter i naturen, men også bare på arbejdet eller som komfortable hjemmebukser. Fjällräven har med denne model sat fokus på pasform og strategisk placerede lommer, så bukserne er så praktiske som muligt. Som de andre bukser i denne artikel, er de lavet af de kvalitetsfulde G-1000 materiale, der gør dem rigtigt slidstærke.

Se pris på bukserne hos Pro-Outdoor.dk


Det var hermed lidt beskrivelser af nogle forskellige Fjällräven bukser. Forhåbentligt har du nu fået en idé om, hvilke bukser der passer bedst til dig, men ellers kan du altid tjekke forhandleren ProOutdoor og se om der ikke skulle være nogle andre bukser, der kunne være interessante for dig.