ANNONCE: Om det er en god idé at købe skiudstyr på kredit eller ej, er naturligvis forskelligt fra person til person. Dog er der rigtig mange, der i dag vælger at købe alverdens ting på kredit eksempelvis ved brug af en kassekredit.

Skiferien er lige om hjørnet, og du har fundet ud af, at dit gamle skiudstyr ikke længere er på toppen. Eller måske har du aldrig haft dit eget, men vil så gerne slippe for at leje skistøvler, skihjelm og ski, da du er sikker på, at det vil give dig en meget bedre oplevelse. Har du ikke pengene til det, er der flere steder mulighed for at købe skiudstyr på kredit.

Vælger du at købe dit nye skiudstyr på kredit, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Dette gælder ligegyldigt, om du køber ski, skistave eller hele pakken.

Hvad betyder det, at købe skiudstyr på kredit?
Køber du skiudstyr på kredit, betyder det, at du først betaler for produktet på et senere tidspunkt. Selvom du modtager dit skiudstyr med det samme, behøver du altså ikke at betale for produkterne lige nu og her.

Er der ikke nok penge på bankkontoen, kan du stadig give dig i kast med at købe det nye skiudstyr, så du er klar til skiferien. At købe skiudstyr på kredit er derfor præcis det samme, som hvis du vælger at købe det på afbetaling.

Du kan også vælge at købe skiudstyr på kredit ved brug af en kassekredit. Her laver du eksempelvis en aftale med din bank, hvorefter du har mulighed for at overtrække din bankkonto til et bestemt beløb.

I dag kan du købe et hav af forskellige produkter på markedet på kredit heriblandt skiudstyr. Du behøver derfor ikke at udskyde din drøm om nyt skiudstyr til skiferien til næste år.

Det skal du være opmærksom på
Når du køber skiudstyr på kredit, er der naturligvis både fordele og ulemper, du skal være opmærksom på. Før du handler nyt skiudstyr, bør du starte med at overveje, om det overhovedet er en god idé for dig eller ej. Det er desuden vigtigt, at du overvejer de forskellige fordele og ulemper, da det kan hjælpe dig med at tage beslutningen i forhold til, om du skal foretage købet eller ej.

Fordele:

  • Du kan købe skiudstyret nu og her: Er der ikke flere penge tilbage på din bankkonto, kan du stadig købe dit nye skiudstyr.

  • Det er nemt og hurtigt: De fleste har i dag mulighed for at købe produkter på kredit, da der ikke stilles store krav til det.

Ulemper:

  • Det kan blive en dyr fornøjelse: At købe skiudstyr på kredit kan ende med at blive dyrt for dig. Her vil du nemlig som regel skulle betale både renter og gebyrer, hvilket hurtigt kan ende med at blive mange penge.

  • Du kan ende i et register for dårlige betalere: Overholder du ikke dine tilbagebetalinger, er der mulighed for, at du ender som dårlig betaler i RKI eller i Debitor Registret. Det er derfor vigtigt, at du har økonomisk råderum til at betale pengene tilbage.