De fleste børn er vilde med sne. De kaster sig rundt i det, bygger snemænd og leger sneboldkrig. Når kulden først indtræffer og rammer den lille krop, så er det ikke sjovt mere, og det er umuligt at få varmen tilbage.

Den svenske producent Isbjörn of Sweden producerer flyverdragtkollektioner til børn i fleece, som er vand- og vindtætte. Her holdes sne, vand og kulde ude uanset temperatur. Det har resulteret i, at Isbjörn of Sweden flyverdragter er blevet kåret til markedets bedste fire år i træk.

Isbjörn of Sweden flyverdragter kan købes her

Du skal ikke tømme sparegrisen næste år

De to svenske kvinder, som står bag mærket, er selv mødre. Det var i mødregruppen, at idéen til Isbjörn of Sweden opstod. Derfor kender de alt til, at børn kan slide deres tøj op og vokse ud af det.

Af den grund skal du heller ikke være bange for at købe en dyr flyverdragt til dit barn, som ikke kan bruges næste vinter. Flyverdragterne er designet med spredbare sømme og kan derfor udvide sig med tre centimeter i takt med, at dit barn vokser. Ligeledes kan flyverdragten sagtens købes et nummer for stort, uden at den bliver poset eller mister sin funktionalitet.

Materialerne er slidstærke, og der er tre års garanti på flyverdragten. Derfor kan den også med fordel gives videre til det næste barn i flokken.

Optimeret underholdning udenfor

Elsker du at lege udenfor om vinteren sammen med dit barn, er Isbjörn of Sweden et mærke efter dit hoved. Her vil kvaliteten af jeres samvær blive bedre, og du kan være vist om, at dit barn hygger sig og har det sjovt uden at fryse.

Flyverdragten er oplagt til skiferie, men også blot hvis I skal ud at kælke derhjemme, når det første hvide lag har lagt sig.

Prisen på flyverdragten ligger i den høje ende, men pengene er godt givet ud, da dragten holder i flere år og er lavet af materialer, der indeholder en stor kvalitet. På den måde udligner prisen sig selv.


Isbjörn of Sweden flyverdragt – Penguin Winter

isbjorn of sweden flyverdragtLad os prøve at komme med lidt inspiration til en god model fra Isbjörn of Sweden.

Penguin Winter-modellen er både vand- og vindtæt, fordi den er godt foret. Samtidig er den også designet med åndbar membran, så dit barn vil opleve en behagelig temperatur, som hverken er for varm eller kold – heller ikke selvom dit barn løber rundt.

Er dit barn hård ved sit tøj, kan modellen her være redningsmanden. Ydermaterialet er et slidstærkt nylonmateriale og er miljøvenligt produceret, da det består af 100% genanvendte materialer.

Dragten indeholder masser af bevægelighed, så dit barn ikke bliver hæmmet. Det skyldes en justerbar talje og forbøjede knæ og ærmer. Hætten kan tages af, hvis det ønskes og er ligeledes justerbar, mens ærmer og bukseben kan gøres tre centimeter længere, så flyverdragten har en længere levetid.