I denne guide får du serveret de absolut bedste bud på Gerber knive og multitool-produkter i allerhøjeste kvalitet.

Bear Grylls Ultimate Pro Fixed Blade

Bear Grylls Ultimate Pro Fixed BladeBear Grylls er kendt i hele overlevelsesverden som en af de helt store guruer. Han har gentagne gange vist os på TV, hvordan du overlever under de mest barske vilkår i nogle af klodens hårdeste naturmiljøer.

Derfor er det helt fantastisk, at Grylls sammen med Gerber har udviklet denne ultimative overlevelseskniv i rustfrit maskinstål. Kniven er fra Ultimate Pro-serien, som er en forbedret version af Ultimate-serien.

Denne kniv har alt, hvad du behøver for at komme langt i naturen. Du finder således både slibesten, strygestål til optænding af bål, indbygget hammerfunktion, monteret fløjte og meget mere.

Læs mere om kniven og se prisen hos OutdoorPro.dk

Gerber GE Balance Jaw multitool

GE Balance Jaw toolFørste bud på et funktionelt og solidt multitool er denne GE Balance Jaw model fra Gerber. Med et Gerber multitool er du altid sikret høj kvalitet samt masser af muligheder, tools og funktioner.

Gerber Balance Jaw-modellen er lavet i et lækkert og glat design, som føles behageligt i lommen, når det er foldet sammen.

Multitoolet er udstyret med hele 12 komponenter heriblandt drivere til elektronik, savtakket klinge, saks og skruetrækker.

Gerber Balance Jaw multitool ligger i den lavere ende af prisskalaen, så du er sikret tårnhøj kvalitet til en fordelagtig pris.

Læs mere om dette multitool og se prisen hos OutdoorPro.dk

Gerber GE MP 600 NN Black multitool

GE MP 600 NN BlackHer ser du endnu et fantastisk multitool fra Gerber. Denne gang drejer det sig om GE MP 600 NN Black-modellen, som er en anelse dyrere og mere avanceret end ovenstående model.

Dette Gerber multitool er udviklet i et moderne og lækkert matsort design, som ud over at være yderst funktionel også ser fantastisk ud. Der er indgraveret ’Gerber’ på siden, så ingen er i tvivl om, at du foretrækker kvalitet.

Multitoolet er udstyret med en masse vigtige og brugbare komponenter, heriblandt tang, oplukker, kniv, savtakket klinge og saks.

Vil du have kvalitet, lækkert design, masser af muligheder og en billig pris på én gang, er dette multitool velegnet til dig.

Læs mere om GE MP 600 NN og se prisen hos OutdoorPro.dk

Gerber Gator Fixed, fine edge kniv

Gator Fixed, drop point, fine edgeVi bevæger os for en stund tilbage til gode bud på en solid Gerber kniv, der klarer alle skæreopgaver i dagligdagen til UG.

Denne Gator Fixed Gerber kniv er lavet i et solidt og langtidsholdbart design, og Gator Grip-håndtaget er blevet rost for sit behagelige og sikre design.

Kniven egner sig eminent til jagt, fiskeri, overlevelsesture og alverdens dagligdagsopgaver. Med en Gerber Gator kniv får du en toppålidelig kniv, der aldrig svigter.

Bladets skarpe kant løber hele vejen fra håndtaget til spidsen af bladet, hvilket sikrer endnu mere effektiv skæring.

Læs mere om kniven og se prisen hos OutdoorPro.dk

Gerber LMF II Infantry Black kniv

Gerber LMF II Infantry BlackHer ser du toppen af poppen inden for Gerber knive, og hvis du er passioneret om overlevelse, livet i felten eller bare elsker ordentligt isenkram, så er denne LMF II Infantry Black Gerber kniv som skabt til dig.

Gerber har udviklet kniven ud fra et militært fokus, hvilket er grunden til den gennemgående sorte farve på både håndtag såvel som knivsblad. Formålet er at reducere din synlighed, hvilket kan være nødvendigt under visse omstændigheder.

Med denne Infantry Black kniv fra Gerber får du også en skede med stropper, som du kan spænde fast om dit ben. På den måde har du hele tiden din kniv tilgængelig og ved hånden, hvis der opstår et pludseligt behov.

Skeden er endvidere MOLLE-kompatibel, og du kan således sætte den direkte fast på andet MOLLE-udstyr såsom chest rigs, bælter og tasker.

Læs mere om Gerber LMF II Infantry og se prisen hos OutdoorPro.dk

Gerber Multi-Plier 600 – Pro Scout Needlenose S multitool

Multi-Plier 600 - Pro Scout Needlenose SSkal du have et multitool, der oftest er fast inventar hos amerikanske soldater i hårde miljøer såsom Afghanistan og Irak, så er dette Gerber Pro Scout Needlenose multitool perfekt for dig.

Multi-Plier 600 Gerber multitool er udviklet med henblik på at samle så mange nødvendige og brugbare værktøjer i ét samlet tool.

Dermed er dette Gerber multitool udstyret med bl.a. kniv, savtakke klinge, 4 forskellige skruetrækkere, oplukker, dåseåbner, tang samt en lang kniv på over 6 cm.

Gør som US soldateren, og vælg det rette multitool fra starten – så er du sikret kvalitet og solidt design i mange år fremover.

Læs mere om dette multitool og se prisen hos OutdoorPro.dk

Gerber GE MP 600 DET multitool

GE MP 600 DETVi runder listen over Gerber knive og multitool af med dette pragteksemplar, nemlig det populære og afsindig effektive GE MP 600 DET multitool.

Multitoolet er i den lidt højere ende af prisskalaen, men så er du også sikret kvalitet ud over alle forventninger samt et tool, som holder i til alle slags opgaver.

Dette MP 600 DET multitool fra Gerber er lavet i et matsort design, som sikrer minimal synlighed, når det er påkrævet. Du får direkte og hurtigt adgang til en masse effektive komponenter såsom knive, savtakket klinge, dåseåbner, oplukker, sakse, tang, lineal og meget mere.

Læs mere om GE MP 600 DET og se prisen hos OutdoorPro.dk

Fordele ved Gerber knive og multitool

Gerber har siden 1939 været verdenskendt for deres high-performance knive, multitools og dolke. Deres produkter bliver anvendt verden over af frilivsentusiaster, fiskere, jægere og soldater – heriblandt udstationerede amerikanske elitesoldater.

Der er mange gode fordele ved at investere i Gerber knive og multitools frem for produkter af andre mærker:

  • Kvaliteten er altid tårnhøj, da Gerber løbende forbedrer deres produkter og forsøger at opretholde den respekt, der har hersket om deres knive og multitools i næsten 80 år.
  • Mange af Gerbers produkter er udviklet med henblik på minimal synlighed. Det betyder alt andet lige, at du er bedre skjult og kamufleret, når du har behov for dette.
  • Både deres knive og multitool-modeller er udviklet i langtidsholdbare materialer såsom rustfrit stål, som sikrer, at du kan bruge dit udstyr i mange år ud i fremtiden, samtidig med at kvaliteten bevares.