Annonce: Der er intet værre end at komme hjem til boligen enten efter en times udflugt eller en længere varen ferie. Komme hjem til en opbrudt dør, smadrede vinduer og manglende værdigenstande. Der er intet der er mere træls end tanken om ikke at have forsikret boligen ordentligt. Så sørg for at få rette vejledning, og kig på mulige løsninger indenfor huset.

Tag på naturhygge uden tanker om indbrud

Fordelen ved at få fat i en sikker lås er at du kan tage ud og nyde naturen uden problemer hjemme i huset. Du kan selvfølgelig også huske at tage på udflugt når andre ikke er, planlægning kræver det oftest, hvis ikke du ønsker at bruge penge på en ny sikkerhedslås. Sikringen er god til hvis du skal ud i naturen eller blot på en rejse, det er ikke videokamera der er inde over. Men det hele sidder i låsen, så det er lidt smartere end videoovervågning. Alarmen går i gang hvis den er slået til og du har låst når du ikke selv er hjemme. Du kan kigge forbi Bagger låse i København. Kilde: Bagger Låse

Forsikringen skal gerne ind over

Er du i tvivl om hvilken alarm du skal vælge, så kontakt forsikringen inden du vælger. Flere forsikringsselskaber kan nemlig give rabat, det afhænger dog af hvilken alarm du sætter op. Du kan derudover også få meget information omkring tyverialarmer hos din forsikring eller en installatør. De sørger for at give dig den rette vejledning, samt sige for og imod for en erhvervsalarm. Hvis din virksomhed kræver mere end en alarm, så kontakt evt. politiets kriminalpræventive afdelinger, der vil de vejlede dig endnu mere. De har trods alt styr på hvad indbrudstyvene går mest efter, og kender derfor metoderne. Så kig forbi forsikringen eller tjek af med din lokale låsningsekspert.