Annonce

Hvis du er en eventyrrejsende, er der en god chance for, at du ønsker at dokumentere dine oplevelser på video.  En god rejsevideo kan transportere seerne lige ind i hjertet af begivenhederne og give dem et glimt af de fantastiske steder, du har set. Men det er ikke let at lave en god video om eventyrrejser – det kræver dygtighed, planlægning og en masse øvelse. I denne artikel giver vi dig nogle tips til, hvordan du gør det rigtigt.

Sådan laver du en video om eventyrrejser, som dine venner vil elske

Hvis du er som de fleste mennesker, er dit feed på de sociale medier fyldt med videoer af dine venner og familie på deres seneste eventyr. Og selvom du er glad på deres vegne, kan du ikke lade være med at tænke: “Hvorfor kan mit liv ikke være lige så spændende som deres?” Nå, men ved du hvad? Det kan det godt være! Det eneste, du behøver, er et actionkamera og eventyrlyst. Her får du 5 tips til at lave den perfekte video om eventyrrejser.

1. Lav en plan for optagelserne af scenerne til videoen

De bedste eventyrrejsevideoer er dem, der er planlagt, inden du trykker på optageren. Du behøver ikke at have hver eneste optagelse planlagt, men det hjælper at have en idé om den type optagelser, du ønsker at få. Det vil hjælpe dig med at vide, hvilken type kamera du skal medbringe, og hvilke vinkler du skal optage fra.

2. Vælg det rigtige actionkamera

Der er mange forskellige typer actionkameraer på markedet, så det er vigtigt at vælge et, der passer til dine behov. Hvis du f.eks. leder efter et kamera, der kan gå under vandet, skal du vælge et, der er vandtæt og har god HD-videokvalitet. Hvis du på den anden side blot leder efter et kamera til at tage med på vandreture og cykelture, har du måske ikke brug for alle de smarte funktioner, der findes på de dyrere modeller. Vælg det rigtige actionkamera til dig, og du vil være sikker på at fange alle dine yndlingsøjeblikke. Hos Batteribyen.dk kan du finde actionkameraer og tilbehør til disse kameraer, så du er sikker på, at kameraet er sikkert, når du er i aktion. Der kan du også finde et bredt udvalg af mange andre produkter, der har med batterier, kabler, værktøjsmaskiner, elartikler og elektroniktilbehør at gøre, så husk at tjekke dem ud!

3. Tag billeder fra forskellige vinkler

Når du optager din video, skal du sørge for at blande vinklerne. Dette vil være med til at holde din video interessant og vil give dine seere en følelse af at være lige der med dig på dit eventyr. Sørg for at tage nogle nærbilleder, viddebilleder og endda nogle optagelser fra oven eller neden. Og glem ikke den vigtige selfie-vinkel!

4. Redigering

Selv de bedste eventyrrejsevideoer vil have gavn af en vis redigering, inden de deles med verden. Hvis du trimmer alt dødt rum væk, tilføjer overgange mellem scenerne og endda smider nogle sjove grafikker ind, kan du tage din video fra god til fantastisk.

5. Glem ikke at tilføje musik og titler

Musik er en fantastisk måde at sætte tonen i din video på og holde tingene interessante for dine seere. Vælg en sang, der passer til stemningen i dit eventyr, og tilføj den i redigeringsfasen. Og hvis du virkelig vil imponere dine venner, kan du prøve at tilføje nogle undertekster.

Med disse 5 tips i baghovedet er du klar til at tage ud og lave en eventyrrejsevideo, som vil få alle dine venner til at sige “Wow!”. Så hvad venter du på? Grib dit kamera, og begynd at planlægge dit næste store eventyr i dag!