At tage på sælsafari er en anderledes, men super interessant oplevelse. Det foregår i en kajak og derfor har de fleste mulighed for at være med, da kajakker er relativt lette at sejle i – selv for begyndere. Ud over at se på fugle og sæler får man i øvrigt en masse vidunderlig natur at se. Alt i alt er sælsafari altså værd at overveje for enhver outdoorentusiast.

Sælsafari – den perfekte oplevelsesgave?

Sælsafari kan nu købes som oplevelsesgave. Det foregår i Falsterbobukten i Sverige. Hvis du ikke er så bekendt med området, hjælper det måske, hvis vi nævner, at det blot er 20 minutter fra Øresundsbroen – så det er ikke fordi, at man skal langt væk fra Danmark for at prøve kræfter med det.

Læs mere om sælsafari i Falsterbobukten her

Udlån af kajak og redningsveste er naturligvis inkluderet – og det samme er kaffe og kage på stranden, når dagen er slut. Turen tager omtrent 3 timer, men kan variere en smule i varighed. Både begyndere og erfarne kan være med. Hvis du aldrig har prøvet at sejle i kajak før, får du en gennemgang af selve teknikken, men også vejledning om ind- og udstigning og ikke mindst de grundlæggende sikkerhedsregler.

Læs også: Østerssafari i Limfjorden

Du – eller personen som oplevelsesgaven gives til – får en masse spændende natur at se. Derudover er der, som navnet på oplevelsen fint antyder, rigtigt mange sæler i området, og de kan ofte finde på at svømme virkeligt tæt på, således man får dem at se helt tæt på. Oplevelsen foregår som regel i grupper og derfor er der altså også god mulighed for at hygge med de andre naturelskere, der er med på turen. Der er både mulighed for at snakke når I padler, men også når der er pause på stranden.

Her køber du oplevelsen

Sælsafari i Falsterbobukten kan købes hos Oplevelsesgaver.dk. Prisen er 799,- pr. person, men man kan sagtens tage flere af sted sammen. Der er 2 års gyldighed og 14 dages fri returret på oplevelsen.

Det er en passende gave til enhver naturelsker, og en oplevelsesgave er altid et godt alternativ til en almindelig gave – særligt hvis du virkelig ønsker at overraske personen. Andre vælger blot at invitere en ven med på tur. Der kan nemlig være gode penge at spare ved at købe en oplevelse på denne måde, så det kan man passende udnytte, hvis man har lyst til at prøve noget helt nyt.