Annonce

Kunne du godt tænke dig at komme på storbyferie i Europa? De europæiske storbyer har rigtigt meget at byde på, og alt efter hvor på kontinentet, du befinder dig, er der stor chance for, at du kan få oplevet både historiske monumenter, fantastisk natur og et væld af mennesker, der hele tiden holder metropolen i gang. Her er Warszawa ingen undtagelse – og noget af det fantastiske ved Polen er, at det ikke ligger ret langt væk, så du lynhurtigt kan komme dertil.

Warszawa er en af de storbyer, der virkelig har meget forskelligt at byde på. Det bliver pludselig tydeligt, hvordan Warszawa er en del af et land med en krigshærget historie fra starten af det 20. århundrede, samtidig med det er i rivende udvikling og har et væld af moderne bygninger, der skyder op og skaber kontrast i landskabet. Oplev historiske Warszawa – se på mulighederne for at rejse dertil.

Alverdens oplevelser samlet et sted

Kan du godt lide, når en by har mange forskellige ting at byde på? Så er du ikke gået helt forkert, hvis du kigger på mulighederne i Warszawa. Warszawa kan grundlæggende opdeles i to: der er den historiske bydel, hvor du får de gamle bygninger, kirker og meget andet at se, mens der på den anden hånd er den nye og moderne bydel, hvor du virkelig kan se, hvad der er sket i det nye årtusinde. Warszawa har desuden en stor scene for musik. Specielt klassisk musik er noget af det, der kan opleves meget af i Polen, og du vil da også sagtens kunne finde et teater eller koncerthus, hvor du vil kunne opleve klassiske koncerter, hvis det er noget af det, du godt kunne tænke dig at opleve. Du vil kunne finde små tegn på musikkens historie i Warszawa, blandt andet med monumenter til minde for Chopin.