Annonce

Efter mange timers vandring i den vilde natur, så kan musklerne i kroppen, og især benene, føles lidt trætte. Ømme og trætte muskler på vandreturen er ganske normalt, men ikke desto mindre er det irriterende, hvis det sætter en stopper for den gode vandretur. 

Derfor bør du pakke en god massagegun i rygsækken på din næste vandretur. Slip af med kramper, ømme muskler og irritationer, så du kan nyde outdoorlivet uden bekymringer. 

Hvorfor bruge en massagegun?

Når vi udsætter kroppen for fysisk træning, så bliver vores muskler ømme. Det er et ufarligt fænomen, men hvis smerterne bliver ulidelige, kan det godt blive problematisk. Det ville være for eksempel være ærgerligt, hvis muskelsmerter skulle afkorte vandreturen. 

En massagegun er et smart apparat, der går ind og optimere dine musklers restituering, så du hurtig kan komme tilbage og nyde hiking, bjergvandring eller trekking i det skønne outdoor liv.

Pak din massagegun i vandrerygsækken

Gør din massagegun til en essentiel del af din outdoor oppakning. Den smarte pistol er din genvej til en dybdegående massage, lige når du har behov for det. Tag en hvilepause på turen og giv dine lægmuskler 15 minutters dybdegående massage med din massagegun, og så er du igen parat til at lægge en masse kilometer i benene. 

En massagegun er lille, letvægtig og super nem at håndtere. Apparatet fungerer via en batteridrevet motor, så den kan tages med og bruges over alt ude i det fri. 

Vink farvel til stive muskler

En massagegun har en simpel, men enormt effektiv funktion, som gør underværker for de stive eller ømme muskler. Apparatet har form som en stor pistol, men er udstyret med et rundt hovede lavet af skum eller gummi. 

Det runde hovede bevæges af motoren og leverer op til 40 stød i sekundet. Stødene er hverken ubehagelige eller smertefulde, og siden apparatet er håndholdt, så kan du selv styre intensiteten af din massage. 

Brug din massagegun inden vandreturen

En omgang massage med en massagegun er ikke kun til selve turen. Du kan også sagtens klargøre dine muskler, og måske forebygge stivhed og smerter, ved at give dine benmuskler en ordentlig tur med pistolen, før du tager afsted. 

En massagegun hjælper dig til at restituere hurtigere, men den kan også hjælpe dig med at få bedre bevægelsesfrihed. Derfor er det fordelagtigt at bruge din massagegun inden du tager ud og vandrer, så dine muskler løsnes op og bliver klar til turen.