Annonce:

Uanset om det er sommer eller ej, så er der noget magisk ved at besøge de danske strande især i Jammerbugt. Her er det altid muligt at lade sig betage af den skønne natur – og det er lige meget, om det for at blive kølet ned i de blå bølger, for at kravle rundt i klitterne eller for at blive blæst godt igennem, mens bølgerne bruser.

Med det sagt kan du således med fordel invitere hele din familie med en tur på stranden, uanset hvad tid på året det er og uafhængigt af, hvordan vejret er.

Når det er koldt og blæser

Når det er koldt, og det blæser, er der noget helt fantastisk ved at tage ned på stranden. Her er det nemlig muligt at se den vilde natur i alt sin vildskab. Det blæser rundt med sand, og det er vigtigt at holde munden lukket for ikke at knase sand mellem tænderne, og bølgerne er så vilde, at enhver kan lade sig betage af det syn.

Det bruser, så det skummer ovenpå vandet, og derfor er det helt specielt at finde et spot eventuelt i klitterne, hvor der er en smule læ og bare nyde de mange lyde, vinden og indtrykkene.

Når det er vinter og der er sne

Er det vinter, og stranden er fyldt med et tyndt lag af sne, er den også helt specielt at tage et kig på. Sammenhængen mellem den hvide sne og det pulserende hav skaber et smukt syn, som næsten leder tanken hen mod noget romantisk. Om vinteren er der således en helt speciel æstetik på stranden. Nyd derfor en lun kop af noget medbragt. Det kan være kaffe, te eller kakao og vent på, at solen enten står op eller går ned. På den måde får du nemlig forenet alle naturens vidundere.