Annonce

I området mellem Vejle, Fredericia og Kolding har du mulighed for at opleve aktiviteter til vands, til lands og i luften. Det er nemlig et område, der byder på alt lige fra idyllisk natur til rige muligheder for fysisk udfoldelse – og så er der altså også oplevelser for både store og små. Trekantområdet byder ligeledes på oplevelser for den kulturinteresserede, så læs med her eller på https://fredericianetavis.dk/ og bliv meget klogere på, hvad du kan opleve i Fredericia og omegn.

Madsby Legepark SKAL på programmet

Skal du på eventyr med hele familien, er det vigtigt, at du får lavet et børnevenligt program. Og én af de ting, du bare MÅ have på programmet, er Madsby Legepark. Vælger i at bruge en dag her, kan i nemlig være sikre på spændende og oplevelsesrige aktiviteter, som blandt andet byder på en masse action og fart over feltet. Her er dog også rig mulighed for hyggelige stunder og mere fordybelse, og generelt er aktiviteterne meget forskelligartede, hvorfor der er noget til enhver smag.

Besøg Jelling Bryghus og udvid jeres ølhorisont

Er i dog kun voksne afsted, kan i med fordel se nærmere på nogle oplevelser kun for voksne. Overvej blandt andet at lægge turen forbi Jelling Bryghus, hvor i kan smage kvalitetssikker og eksklusiv, håndbrygget øl. Vælger i at lægge en tur her forbi, kan i være helt sikre på at få udvidet jeres ølhorisont. I skal blot smage på de mange velsmagende øl og nyde tiden sammen – det vil garanteret blive en helt uforglemmelig oplevelse, i får sammen. Så skynd jer at pakke jeres kufferter og kom afsted – om det så er med eller uden børn. I kommer helt sikkert til at få den dejligste tur!