Annonce

Hvis du overvejer at holde ferie i Danmark, er cykelferie en simpel, aktiv og hyggelig måde at komme ud og opleve det danske landskab. Og hvis du alligevel har overvejet at investere i en elcykel, så er en cykelferie en oplagt mulighed til at få opgraderet jernhesten.

Modeller til hele familien

Om ferien skal foregå med venner, familie eller måske bare med dig selv, så findes der nu et bredt udvalg af elcykler, til alle. Køb en elcykel hos lokecykler.dk og oplev det store og brede udvalg. Der er nemlig både herre- og dameelcykler samt ladcykler med elmotor.

Vælg den rette model

Markedet for elcykler har på kort tid vokset sig stort og det kan være lidt af en jungle at skulle finde den rette model. Men den væsentligste forskel på elcykler er faktisk selve ellen – rettere sagt motoren. Der findes nemlig både elcykler med baghjulsmotor og med centermotor. Forskellen ligger i, hvor hjælpen sidder i cyklen. En baghjulsmotor vil få el-hjælpen på baghjulet, hvor en centermotor retter hjælpen ved pedalerne. Om du er til det ene aller andet er nok lidt en smagssag. Dog er en centermotor meget mere effektiv, hvis du skal ud og cruise rundt i bakkede områder.

Gå ikke ned på udstyr

En elcykel er ikke nødvendigvis et billigt køb, men det er til gengæld en smart investering. Og en elcykel kommer sjældent alene, især, hvis den skal bruges på tur. Overvej derfor, om det måske ikke er en god idé også at investere i noget udstyr, både til dig og cyklen. Et par fornuftige cykelshorts og nogle gode solbriller hjælper dig på de solrige dage. En GSP eller cykelcomputer kan være smart, hvis du vil vide, hvor lang en distance du cykler. En holder til drikkedunken og selvfølgelig en ringeklokke er også næsten en nødvendighed, for en ny elcykelejer.