Annonce:

Der er få ting så fantastiske som at tilbringe tid udendørs. Det er vidunderligt at kunne bevæge sig, mærke vinden i håret og få en pause fra computere, telefoner og andre skærme. Og selvom man kan bl.a. få skønne naturoplevelser i skoven og ved havet, er det vigtigt at sige, at det også kan være rigtig dejligt at tilbringe tid i haven. Det vigtigste er nemlig at komme udenfor, og hvis I ikke har overskud til at tage ud på en længere tid, er haven et helt perfekt sted. Du kan læse meget mere om aktiviteter i haven i denne guide.

Hop på trampolin

Findes der nogen bedre følelse i verden end at hoppe så højt på en trampolin, at det føles som om, man flyver? Næppe, og derfor kan du med fordel overveje, om der ikke også bør være en trampolin i din have. Det kan især være en god idé, hvis du har børn, men voksne kan skam også få en masse sjov ud af en trampolin. Så længe du finder en, der passer til dine behov, og sørger for at følge sikkerhedsanbefalingerne, skal det nok blive sjovt. Så find din nye trampolin her og kom godt i gang med at hoppe.

Tænd et bål

Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan lave i haven, så kan det være en rigtig god idé at installere en bålplads. Det er nemlig en helt perfekt måde at bruge tid sammen med dine nærmeste, hvor I både kan få talt en masse sammen og spise dejlig mad. I kan for eksempel købe jer nogle kiks og skumfiduser og sætte jer ved bålet, når det er blevet mørkt udenfor, og aftenroen har sænket sig. Det er helt fantastisk at kigge ind i flammerne sammen med sine nærmeste og nyde en lækker snack.