Annonce

Skal du på opdagelse i Odense i sommeren 2022? Så er der nogle aktiviteter og arrangementer, du bare ikke må gå glip af! Odense byder nemlig på et væld af aktiviteter, oplevelser og seværdigheder for folk i alle aldre, og skal du have det maksimale ud af dit besøg i Danmarks 3. største by? Jamen så er der nogle ting, du SKAL opleve. Læs med her og bliv klogere.

Du må ikke gå glip af Odense Blomsterfestival

Odense er altid en smuk by. Men når det så er sagt, så er den altså bare ekstra smuk om sommeren, hvor solens stråler smiler ned på bymidten. De mange gader og stræder summer af liv og glade dage, og i uge 33 bliver bymidten forvandlet til et blomstrende paradis. Her finder Odense Blomsterfestival nemlig sted hvert eneste år, og du vil derfor kunne opleve den ene fantastiske blomsterskulptur efter den anden. Du bliver beriget med forskellige farvenuancer og dufte, og du bliver det endda helt gratis. En seværdighed, du sent vil glemme – så sørg for at være dér!

Er vejret dårligt? Shop løs i Rosengaardcentret

Der er naturligvis også mange andre ting, du kan opleve i den storbyen på Fyn. Du kan blandt andet shoppe løs i Rosengaardcentret. For vi ved jo alle, at bare fordi, at det er sommer i Danmark, så betyder det ikke, at vejret nødvendigvis er til at være udenfor. Du finder butikker til ethvert behov og ikke mindst en masse spændende spisesteder, hvor du kan sætte dig ned og holde pause fra din shopping.