Annonce

Når man skal på campingtur, er der mange forskellige ting, man skal huske at have med. Det kan være alt fra campingmøbler til teltpløkker, forlængerledninger og forfelt. Det er vigtigt ikke at gå ned på udstyr, da det kan være med til at gøre ferien både mere afslappende og lettere. Her får du derfor nogle bud på campingudstyr, som vi synes du skal overveje at medbringe.

Husk at pakke tingene korrekt

Først og fremmest er det vigtigt, at du husker at pakke alle dine ting korrekt og forsvarligt. Overvej hvor meget plads du har til rådighed og hvor meget alle dine ting vejer. Generelt er det en fordel at pakke så let som muligt. Undgå fx at pakke tungt udstyr i toppen af campingvognen, da det kan gøre den ustabil ved høj fart.

Klimaanlæg forbedrer indeklimaet

Et klimaanlæg kan være en rigtig dejlig ting at have i campingvognen. Et klimaanlæg er både nyttigt til de meget varme dage, da det kan bruges til at nedkøle campingvognen, men også til de kolde dage, til at holde campingvognen dejlig lun.

Et klimaanlæg har dog også andre fordele. Et klimaanlæg kan fx bruges til at sikre et bedre indeklima i campingvognen. Vi anbefaler derfor, at du anskaffer dig et klimaanlæg, hvis du ikke allerede har et.

Beskyt campingvognen med et overtræk

Et overtræk, eller cover om man vil, er også rigtigt godt at have til campingvognen. Et overtræk beskytter nemlig vognen mod vind og vejr og hindrer snavs og alger i at gro fast. Husk at vælg et overtræk i god kvalitet, som er både kraftigt, robust og åndbart. Vælg også gerne et overtræk som er vandafvisende.

Få skygge med en markise

En markise er et rigtig godt alternativ til et fortelt, da den giver skygge og læ for solen. Vælg med fordel en tagmonteret markise til campingvogn.