Annonce

Selvom det fortsat er sommer, så kan du lige så godt få bestilt din skiferie nu, så du har noget at glæde dig til. Og det er oplagt at gøre det til Frankrig, hvor mulighederne er rigtig mange.

Skiferie er noget særligt

Rigtig mange danskere gør det hvert år. Altså tager på skiferie. Der er bare noget helt specielt ved at kunne kombinere sol og kulde og nyde den smukke sne. Der er noget helt specielt ved at kunne suse ned af pisterne og mærke frosten i kunderne og farten i skiene. Skiferie kan være magisk.

Frankrig har meget at byde på

Frankrig er uden tvivl et af de bedste skilande i verden. Den franske del af Alperne indeholder en række super destinationer til dig, der ønsker varieret skiløb, og med et antal pister, som man ikke kan nå at gennemkøre på en dag. Blandt de mest kendte skidestinationer i Frankrig kan fremhæves Val d’Isere, Tignes, Val Thorens og La Plagne, Méribel, Alep d’huez og Avoriaz. Alle steder venter de besøgende fantastisk skiløb i rigtig mange timer. Derfor er det oplagt at bestil skirejsen til Frankrig med det samme, så du kan se frem til at få sne under brædderne.

Les 3 Vallées

Et af de mest attraktive steder at stå på ski i Frankrig er området Les 3 Vallées.  Her kan du bolstre dig på mere end 600 km pister og benytte omkring 200 skilifter. Lifterne forbinder skibyerne Val Thorens, Méribel og Couchevel samt Les Menuires.  Det er meget populært og selvfølgelig meget snesikkers i hele sæsonen. Val Thorens er Europas højest beliggende skideatination. Her kommer du op i 3200 meters højde. Generelt er området Isére, hvor  den nok mest afvekslende skiregion i Europa.

Mont Blanc er smukt

Endnu et attraktivt sted at stå på ski er ved Europas højeste bjerg, Mont Blanc, der er 4810 meter højt. Her er mulighederne mange, og desuden er man ved grænsen til Italien, hvor der også er rigtig mange skimuligheder. Det er et fantastisk smukt område, og specielt Charmonix er meget populært for rigtig mange skiturister.

Ingen bekymringer om corona

Coronapandamien er fortsat en realitet, og giver bekymringer mange steder. Men du kan sagtens bestille din skiferie uden de bekymringer for SnowTrex tilbyder corona garanti på deres rejser. Du får simpelthen pengene tilbage, hvis det land du skal rejse til bliver omfattet af restriktioner.