Har du også været glad for vandretur i det fri, men er blevet lidt låst fast derhjemme af et lille nyt familiemedlem? Det er en fantastisk glæde for de fleste familier når en baby melder sin ankomst, som regel er alt nyt og spændende i starten, men hverdagen melder sig på et tidspunkt. Har man været vant til et aktivt liv inden man fik barn, kan det være svært at vænne sig til at man ikke længere har samme frihed.

Lun babymad på 5 minutter

Der er heldigvis mange muligheder for at kunne fortsætte sit aktive live samtidig med at man er blevet forældre. En af tingene der kan gøre det lettere at komme ud i det fri, for eksempel på vandretud, er flaskevarmeren. Babyer er ikke glade for kolde mad, de skal gerne have lun mælk. Tidligere var man afhængig af at der var en microovn eller lignenden i nærheden, men med flaskevarneren kan man få lun babymad på 5 minutter, også når man er på farten. En stor fordel ved flaskevarmeren, er ar maden aldrig bliver for varm. Det siger sig selv at det er en stor fordelen for barnet, at de ikke risikerer at brænde sig, men ud over det sikrer flaskevarmeren at maden beholder sine næringsstoffer. En for hurtig opvarmning eller for høj temperatur, kan skade madens næringsstoffer. 

Som Tidtilbaby.dk skriver har det aldrig været lettere at få varmet sin babymad. Flaskevarmeren virker med modermælkserstatning, brystmælk, vand, normal mælk mm. Flasken kan indstilles til forskellige temperaturer, og holder strøm i 8-12 timer. Du finder flaskevarmeren i afsnittet Babymad/amning på Tidtilbabys side. 

Hvilke flasker passer den på

Ved hjælp af adaptere passer flaskevarmeren til alle flasker. Ved bestilling vælger du blot den flaske du har, og så får du leveret en adapter der passer præcis til flasken. Når du kommer hjem med flaskevarmeren, oplader du den med en helt almindelig USB-C lader, som også følger med.