Annonce: Bali er en utrolig populær turistø, som du med garanti har hørt om før. Øen tiltrækker flere millioner turister årligt og har en masse at byde på. Rejsen starter i Denpasar lufthavn, som ligger i øens hovedstad Denpasar. På Bali er der rigtig mange gode oplevelser og muligheder. Vi startede med at rejse til Sanur beach, som er en af to rigtig populære strande, den anden er Kuta beach. Ved Sanur er der golfbaner, store lækre resorts og hoteller, fantastisk strand til hele familien og mange barer samt restauranter. Desuden er der mulighed for at leje vandscootere, dykke herfra eller sejle til naboøerne Lombok og Nusa Lembogan.

Smuk natur med vulkaner

Øen har en masse smuk natur. Her er både vulkaner, ris terrasser, regnskov og abepark. Vi tog på en 10 timer lang tur, for at bestige mt. Batur. Dette er øens flotteste vulkan, som er aktiv men ikke i udbrud. Her rejser man fra Sanur beach klokken 1.30 om morgenen, da formålet med turen er at nyde solopgangen over bjerget. Her går man med en guide op af bjerget sammen i en gruppe. Det er muligt at booke privat guide, hvis man ikke vil følges med andre. På toppen nydes den smukkeste solopgang over områdets bjerge, vulkaner og dale. Turen er fantastisk og når man kommer tilbage, kan man sove videre på stranden.

Ud og oplev en masse andet

På Bali er der rigtig mange religioner– Hinduisme Buddhisme, muslimere og kristendommen. Det giver anledning til at se mange flotte og forskellige templer. Der er templer hvor man kan bade i helligt vand, templer ude på små øer direkte i havet og ikke mindst templer på toppen af nogle af bjergene. Templerne er smukke og har sin charme. På øen ved Ubud ligger Monkey forest nationalpark. Her er man i abernes kvarter, og der er rigtig mange aber. De er frække, charmerende og rigtig drilske. Man skal have respekt for dem, da de kan være farlige. På en udflugt til monkey forest og Ubud er der gode muligheder for, at se på markeder med håndlavede mallerier, træfigurerer og ting til køkkenet. Desuden er området fyldt med rismarker og fede vandreture i regnskoven.

Derfor skal du rejse til Bali

Du skal rejse til Bali, da du her kan opleve rigtig meget. Både ved Kuta- og Sanur beach er der gode restauranter fine barer og endda mulighed for at gå på diskotek. Områderne har flotte gallerier med kunst fra de lokale som er utrolig billigt. Bali er kendt for rigtig god surfing ved Kuta beach. Desuden er der mange dykkermuligheder og utrolig mange udflugtsmuligheder ind i naturen eller til naboøerne.