Annonce:

Når man elsker at opholde sig udendørs og tage på udflugter med sin familie, er det også oplagt at koncentrere sin ferie omkring en bestemt aktivitet. Ski er en utrolig sjov aktivitet, som hele familien kan have fornøjelsen af, hen over en forlænget weekend eller i vinterferien.

Livet udendørs har meget at byde på og hvis man har en ferie der skal holdes med familien eller blot en forlænget weekend, som man vil udnytte ved at tilbringe kvalitetstid med børnene, kan man med fordel søge udendørs og arrangere en lille ferie i sneen omringet af smuk natur.

Wagrain er det populære skisted I Østrig hvor hele familien kan stå på ski uden at bekymre sig om pisterne er for lange eller stejle for de små. Her finder man nemlig pister der typisk er brede og nemme at navigere i – det ideelle sted for familien har består af både nybegyndere og avancerede inden for skisporten.

Når du tager til Wagrain med Thinggaard, kan du få en skræddersyet rejse, så hele familien kan nyde opholdet. For de der giver sig i kast med ski for første gang, kan det anbefales at tage på skiskolen i Wagrain, så man er godt klædt på inden man suser ned af de stejle pister.

Mere end ski

Hvis man ikke er til skiløb, men alligevel gerne vil tilbringe tiden med sin familie, er det ikke noget problem at finde andre sjove aktiviteter i byen. Wagrain er nemlig en hyggelig by hvor man kan finde en masse andre ting at tage sig til udover at stå på ski. Der er blandt andet en masse muligheder for at shoppe eller tage på en restaurant og få noget lækkert mad.

Er man ikke til ski men gerne vil finde noget andet aktiv at tage sig til, så kan man overveje andre is-relaterede aktiviteter som skøjteløb og curling. Hvis man slet ikke vil have noget med is eller sne at gøre, kan man i stedet give sig til at klatre i den lokale klatrehal. Det vil heller ikke være en dårlig idé at tage på en afstressende spadseretur igennem den smukke by.