Hvis du ønsker en vinterjakke af absolut højeste kvalitet, må Canada Goose siges at være et rigtigt godt bud. Det canadiske brand laver fremragende jakker, der kan holde dig varm selv i ekstrem kulde. Canada Goose har efterhånden fået et kvalitetsstempel fra så mange forbrugere, at virksomheden i dag betragtes som en luksusproducent af vintertøj.

Kort om Canada Goose

En vinterjakke fra Canada Goose er et perfekt valg – siden 1957 har brandet produceret overtøj af høj kvalitet. Firmaet blev startet i Toronto, Canada, men efter folk begyndte at bruge jakkerne udbredte populariteten sig hurtigt og i dag er jakkerne at finde i de fleste nordlige lande.

Canada Goose vinterjakker gør sig specielt bemærkede ved deres evne til at holde kroppen varm under selv de mest ekstreme temperaturforhold. Det er derfor, de primært bruges i nordlige lande – såsom i Canada, Skandinavien, Grønland, samt nordlige områder af USA og Rusland. Deres jakker er specielt designede til at holde på varmen. Dette opnås med flere lag, kraftigt materiale såsom dun og en god isolering med stærke lynlåse og elastiksnore.

De allerstærkeste modeller anslås at kunne holde kroppen varm helt ned til -30 grader celcius. Derfor er der flere hundeslædekørere på Grønland, der bruger dem – og det samme kan siges om polarforskere i henholdsvis Canada, Grønland og Rusland; endda også på Antarktis.

Almindelige mennesker kan dog også sagtens gå i Canada Goose vinterjakker, når det bliver koldt – det er nemlig et super populært mærke. At det er populært og kvalitetsfuldt har dog også en negativ side, idet der ofte laves kopier af jakkerne. Hold derfor øje, når du køber – du kan hurtigt se om den pågældende jakke er autoriseret, men hvis du køber hos gode forhandlere er du næsten altid sikker på at få et originalt produkt. På grund af den relativt høje pris på almindelige Canada Goose jakker, er der mange som rent faktisk vælger at købe en efterligning med vilje. Det kan vi dog ikke anbefale at gøre, da kvalitetsforskellen simpelthen bare er for stor. Der er hundrede gange mere værdi i at købe en original model.

Et kig på tre jakker

Lad os tage et kig på nogle gode, originale Canada Goose jakker. De laver produkter til begge køn, så vi ser både på muligheder til mænd og kvinder. De første to anbefalinger er til kvinder, mens det sidste er et forslag til mænd.

Canada Goose Ladies PBI Expedition Parka

canada goose vinterjakke expedition parkaHvis du er en kvinde som går op i kvalitet og som samtidig gerne vil holde varmen, så er PBI Expedition Parka et oplagt valg. Det er en af de absolut varmeste jakker som Canada Goose producerer, hvilket siger en del – og det betyder altså, at du sjældent vil komme til at fryse.

Parkaen er lavet af solidt og varmt materiale. Den er fyldt med dun, mens det udvendige er lavet af Poly-Cotton Arctic-Tech, der desuden sørger for, at sne, regn og andet fugt ikke kommer ind til kroppen. Du kan flere steder rette jakken til så den sidder perfekt, og der er naturligvis en solid hætte på jakken til også at dække hovedet med.

Prisen for PBI Expedition Parka er i skrivende stund omkring de 7.299 kr., hvilket lyder af meget – og det er også helt sandt. Men det siger ligeledes en del om kvaliteten. Canada Goose leverer som bekendt kanon gode jakker, og denne er ingen undtagelse. De er ekstremt slidstærke og holder længe, hvorfor investeringen i den grad betaler sig i længden. Det er meget, meget få, der er utilfredse med deres køb af en vinterjakke fra Canada Goose – så det er uden tvivl det bedste valg, hvis du ikke har noget imod at betale lidt ekstra for høj kvalitet.

Se den aktuelle tilbudspris hos Pro Outdoor

Canada Goose Ladies Dawson Parka

canada goose dawson damejakkeEt alternativ til PBI Expedition er Dawson Parka, der ligeledes er et stærkt valg. Den koster cirka det samme og holder også meget godt på varmen, men den helt store forskel ligger i designet. Denne model er nemlig lidt mere feminin og er derfor et populært valg blandt kvinder, som stadig gerne vil vise en god figur, selvom det er vinter.

Den går samtidig langt ned på kroppen, så det øverste af benene også er dækket ind. Materialemæssigt minder den meget om den tidligere omtalte PBI Expedition, så i realiteten bør du træffe valget ud fra, hvilket design du er mest til.

Du har altid muligheden for at justere hætten og ærmerne for at undgå kulde (eller for at åbne op, hvis vejret er varmere end forventet). Samtidig er der både indvendige og udvendige lommer, hvor du kan opbevare dine ting i sikkerhed.

Se den aktuelle tilbudspris hos Pro Outdoor

Canada Goose Mens The Chateau Jacket

canada goose chateau vinterjakkeDe mandlige læsere fortjener naturligvis også en valgmulighed, og her anbefaler vi først og fremmest Chateau jakken. Den har det helt klassiske Canada Goose udseende og har de funktioner som en god vinterjakke gerne skulle have.

Chateau går langt ned og er super velisoleret – derfor er du altid sikker på at holde varmen medmindre du selvfølgelig bliver udsat for noget helt ekstraordinært. Med et for lavet af andedun og Poly-Cotton Arctic-Tech på ydersiden er der ingen tvivl om kvaliteten. Velcro lukker af ved lynlåsen, så hverken kulde eller fugt kan komme ind. Du finder desuden de lommer, du har brug for – og som en lille ekstra detalje kommer pelsen på hætten fra en canadisk prærieulv.

Overordnet set er det en kanon vinterjakke til mænd, der ikke ønsker at fryse og som gerne vil betale lidt ekstra for en jakke af allerhøjeste klasse. Den er lidt billigere end de anbefalede jakker til kvinder, idet Chateau koster omkring 5.799 kr. Stadig en høj pris – men bestemt alle pengene værd.

Se den aktuelle tilbudspris hos Pro Outdoor

Køb Canada Goose vinterjakker hos Pro Outdoor

Alle de ovenstående vinterjakker kan købes hos forhandleren Pro Outdoor, hvor andre Canada Goose modeller også findes. Hos Pro Outdoor er du sikker på at få et godt og originalt produkt – og hvis betalingen virker lidt for uoverskuelig, har du muligheden for at dele den op i mindre rater.