Når du vandrer i skoven, er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Dette inkluderer ikke kun det rigtige tøj og fodtøj, men også det rigtige tilbehør. Et af de vigtigste tilbehør, du kan have med på din vandre tur, er et par blue light briller.

Lyder det underligt? Vi giver forklaring her.

Det er kun farligt, hvis du ikke kan se det.

Når du vandre kan der være mange farlige dyr og planter i den vilde natur. Både dyr som kan angribe dig, men også gifte bær du ikke ønsker at spise.

Mange bær ligner hinanden, og hvis dit syn er blevet ødelagt grundet du har fået for meget blåt lys i dine øjne fra dine skærme derhjemme, så er sandsynligheden også større for at du for spist noget i naturen du ikke skulle havde spist.

Derfor er det vigtigt at du beskytter dine øjne med et par blue light briller uden styrke og sikre at dit syn er i top form til din næste tur.

Her er 5 ting, du bør huske på, når du vælger dine blue light briller:

1. Størrelse: Sørg for at vælge en størrelse, der passer til din hovedstørrelse. Ellers vil de ikke sidde komfortabelt, og du vil ikke få den ønskede effekt.

2. Materiale: Nogle blue light briller er lavet af plastik, mens andre er lavet af glas. Begge materialer har fordele og ulemper. Plastikbriller er ofte billigere, men de kan være mindre holdbare. Glass briller er dyrere, men de er ofte mere holdbare.

3. Styrke: Hvis du har brug for styrke i dine briller, skal du vælge en model med styrke. Ellers vil du ikke få den ønskede effekt. hvis du ønsker at beskytte dine øjne mod blå lys, men uden styrke. Så vælg et par blue light briller uden styrke

4. Farve: Nogle blue light briller er transparente, mens andre er farvede. Hvis du ønsker at beskytte dine øjne mod blåt lys, skal du vælge en model med en mørkere farve. Hvis du ønsker at se bedre i mørke, skal du vælge en model med en lysere farve.

5. Pris: Blue light briller kan være dyre, men det er vigtigt at du vælger en model, der passer til dit budget. Husk, at du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten, da du ikke kan sætte en pris på et godt og velfungerende syn.