Annonce:

Er du klar på at tage ansvar og blive den, der koordinerer arbejdet? For nogle er det naturligt at indtage en lederrolle, men det kan være overvældende og meget arbejde, hvis det ikke er noget, man er blevet forberedt ordentligt på. Hvis du er nået til et punkt, hvor du bliver givet muligheden for en lederposition, er det ofte fordi, du har arbejdet dig op i rækkerne, men selvom du måske har flere års erfaring i branchen, er det ikke sikkert, at det gør dig til den perfekte leder.

Til gengæld kan en MBA fra AVT Business School give dig nogle værktøjer, der kan få dig tættere på målet. Det er en tredelt uddannelse, der gennem 18 forskellige kurser og fag gør dig klar til at indtage lederpositioner i virksomheder i hele verden, og du vil altid have forskellige erfaring, du kan trække på, som kan komme dig til gavn på langt sigt.

Du behøver ikke tage hele beslutningen på en gang

Det kan nogle gange være svært helt at sige ja til en uddannelse som denne, da det kræver, at du sætter lang tid af til den. Det er en investering i din fremtid, men det kræver også, at du har ressourcerne og overskuddet til det. Heldigvis låser du dig ikke nødvendigvis fast på hele uddannelsen. I og med at den er delt op i tre, har du mulighed for udelukkende at tage første tredjedel, og derefter kan du så vurdere, om du vil gå videre eller nøjes med det, du allerede har fået med dig. Du vil stadig kunne bruge de værktøjer, du har fået, så det handler udelukkende om, om du kunne tænke dig at bygge endnu mere ovenpå.

Du kan læse meget mere om de forskellige muligheder på hjemmesiden. Uddannelsen kan planlægges, så du tager den i et tempo, der passer til dig.