Annonce

Det er måske ikke længere mange danskere, som sidder foran fjernsynet og ser TV. Det er ikke fordi, man slet ikke ser TV. Med nye TV-pakker, streamingpakker og TV-løsninger, kan man bare se TV-programmer på sin mobil eller computer. Nu kan man altså se TV, mens man sidder i toget eller ude i haven.

Er du naturelsker, bruger du nok ikke meget tid på at se TV på fjernsynet i stuen. Ikke fordi du ser meget TV på mobilen, men fordi du lever for at være udendørs og foretrækker at gå på opdagelse og samle på oplevelser.

Men nogle gange har man også bare lyst til at tage en pause fra outdoor-livet og tage en dag på sofaen i selskab med TV-programmer. Læs videre, og bliv klogere på, hvordan du får den bedste TV-pakke og får dit outdoor-fix, når du ikke lige selv kan komme ud i naturen.

Vælg bland-selv-TV

Mange TV-udbydere har forskellige TV pakker, hvor du selv kan vælge og blande dine egne TV-kanaler, så du kun betaler for de kanaler, som rent faktisk interesserer dig. Er du outdoor-elsker, kan du derfor med fordel vælge bl.a. National Geographic, Discovery og DR1.

Finder du ud af, at du fx har valgt forkert og gerne vil skifte kanaler og streamingtjenester, kan du hos nogle udbydere gøre det efter 30 dage. Hvis du bliver træt af en kanal, kan du altså skifte den, så ofte du vil, uden at det koster ekstra. Der er udbydere, som opererer med et pointsystem, hvor du vælger dine kanaler med point. TV-kanaler koster fx ét point, mens pointene for fx Netflix svinger.  

Tilvælg kanaler som National Geographic i din TV-pakke

National Geographic viser programmer som Primal Survivor og Alaska: The Next Generation. På Discovery kan du bl.a. se A Year in the Wild og Alaskan Bush People. Og på DR1 vises Alene i vildmarken. Både den amerikanske og den danske udgave.

Ved at vælge disse kanaler kan du altså få dit outdoor-fix, selvom du måske ligger i sofaen. Desuden kan du med bland-selv samle det hele ét sted, så du også kan se de bedste outdoor-programmer på mobilen i bussen og få en oplevelse, mens du måske er på vej på arbejde.

Danskere er vilde med programmer, hvor mennesker er ude i naturen og skal kæmpe for at overleve. Programmerne fascinerer og tilfører dagligdagen lidt spænding. Derfor kan programmerne være gode alternativer, når du ikke selv kan komme ud i vildmarken. Og når du har en TV-pakke fyldt med kanaler, som viser outdoor-programmer, ved du, at du bruger dine penge rigtigt.

TV-pakker koster noget forskelligt, alt efter hvilke TV-kanaler og streamingtjenester du vælger, og hvilke point du bruger. Det afhænger selvfølgelig også af TV-udbyderen. Der er fx udbydere, hvor priserne på TV-pakker med bland-selv ligger mellem 529 kr. og 669 kr. pr. måned.

Vil du gerne sikre dig, at du får den bedste TV-pakke og løsning, kan du med fordel kontakte en TV-udbyder og få god vejledning.