Annonce:

Biler kan dø uden varsel – eller: Typisk har der været et varsel, som det trænede øje kunne have set, men hvis lang tid er gået siden sidste bileftersyn, er det nemt for den slags at smutte under radaren. Kedeligt er det at sidde ude i motorvejens nødspor eller holde i rabatten i en bil, der ikke gider køre mere. I sådan en situation skal du bruge vejhjælp, og det kan du så få på abonnement flere steder.

Kører du i brugt bil? Hav vejhjælpen ved hånden

Kører du rundt i en brugt bil, er det logisk at tegne abonnement på vejhjælp, for aftaler inden for vejhjælp kan omfatte mange serviceydelser, du ikke vil være foruden, når skaden sker. Vælger du at få vejhjælp hos en landsdækkende værkstedskæde, vil bugsering til et af kædens værksteder være en selvfølge. Bjærgning og fritrækning af din bil kan du få foretaget, i det omfang det er nødvendigt.

Dækker abonnementet hjælp i udlandet?

Når du køber abonnement på vejhjælp, skal du selvfølgelig vide, hvor det dækker. Går dit køretøj koldt under et roadtrip på Antarktis, skal du ikke forvente hjælp fra noget dansk firma. Det samme vil ofte gælde for hjælp i udlandet generelt. Og hvis dit køretøj i forvejen har kendte fejl, skal du nok også regne med, at det bliver svært at finde et tilfredsstillende tilbud på vejhjælp på abonnement.

Kend dine muligheder inden for vejhjælp på abonnement

Ideelt set får du aldrig brug for et vejhjælpsabonnement, præcist ligesom du heller aldrig ønsker at have brug for en ansvars- eller kaskoforsikring. Bedst er det jo, hvis ingen skade sker. Men når du har et abonnement på vejhjælp, så er du sikret, hvis nu uheldet skulle være ude. Du gør derfor dig selv en tjeneste ved at blive obs på dine muligheder inden for vejhjælpsabonnementer allerede nu.