Dette indhold er sponsoreret

Vi har været på “overlevelsestur”, som måske også bare kan gå under kategorien outdoor tur, men overlevelsestur lyder federe. Vi forsøgte at pakke det bedste vi kunne, og forberede os så godt hjemmefra som muligt, men vi huskede alligevel ikke alt. Vi har derfor lavet en pakkeliste med de vigtigste ting til dig, som gerne vil afsted på tidspunkt. Det er i hvert fald en klar anbefaling fra os. Du kommer tættere på naturen, får måske rykket nogle grænser, og så kommer du tættere på de mennesker du er afsted med.

Soveposer

Når man skal afsted på tur, er det vigtigt, at alle har soveposer med. Det er altid træls, at høre på den person, som ikke har pakket ordentligt og af den grund kun har et tæppe eller lignende med. Så husk nu bare den sovepose, så alle får den bedste oplevelse ud af det. Derudover bliver det oftest koldt om natten, når man sover ude, og det bedste redskab mod det er en sovepose.

Fiskestang

Selvom man selvfølgelig har taget mad med hjemmefra, så husk fiskestangen og slip lystfiskeren fri. Det er den fedeste følelse, når man har stået der i lang tid og så får noget mad, som man selv har kæmpet for. Derudover er det en rigtig god måde at få tiden til at gå på, når man alligevel er et sted, hvor der ikke er utrolig meget andet at lave. Husk derfor fiskestangen, så i er sikret underholdning og måske en ekstra bid mad.

Presenning 

Igen en utrolig vigtig ting at huske. Det er en af de essentielle ting, når man skal bygge læ til natten, og dagen for den sags skyld. Hvis altså man ikke har valgt at sove i shelter. Men om ikke andet, så bliver turen først rigtig kedelig, hvis alle ens ting bliver våde. Vær derfor sikker på at i også har nok med, så der er nok til at dække jer alle, når i skal sove. Hvis man har rigeligt med presenning, kan det også bruges som bund, hvor i skal sove. Det giver lige lidt ekstra, når man skal sove på sit millimeter tykke liggeunderlag.

Trangiasæt

Måske det allervigtigste, når i skal på tur. Hvis i har problemer med at få lavet ild, er det ikke meget mad i får lavet over bål. Derudover er det redskabet til at lave kaffe, og bare det i sig selv er nok grund til at det skal huskes.

Vi håber du kan bruge listen.