Annonce: Nu kan du stå for den bedste og mest mindeværdige oplevelse, hvad enten der er tale om en oplevelse for hele familien eller et firmaevent. Kom ud i havets blå med Skonnerten Mira.

Når du er virksomhedsejer

Mange virksomheder er i højere grad begyndt at se fordelene ved, at de ansatte har et venskabeligt bånd, således at man ikke bare har kollegaer men også venner når man træder ind på arbejdspladsen. Der bruges forskellige metoder til at ryste personalet sammen på. Nogle tager en bowlingtur mens andre gør gavn af teambuilding kurser.

Nu har du som virksomhedsejer muligheden for at gøre noget helt særligt, som dine ansatte ikke vil kunne regne ud på forhånd. Skonnerten Mira 1898 kan danne rammerne om det perfekte firmaarrangement og du kan selv være med til at bestemme varighed og hvad der ellers skal inkluderes.

Skonnerten Mira ligger til kaj i Christianshavn. Du kan vælge at gøre brug af denne beliggenhed, men det er også muligt at sejle ud i det danske farvande og opleve naturen til havs. Det er blevet meget populært at begive sig ud i det fri og lave outdooraktiviteter og det gælder både fra virksomhedernes side, men også i det private regi.

Når du og din familie skal finde den perfekte outdoor-ferie

Har du og din familie et stort ønske om at gøre noget anderledes denne sommer og måske få lidt mere af den danske natur og kultur ind under huden, så har du den bedste mulighed her. Skonnerten Mira der blev bygget tilbage i 1898 på et værft i Faaborg, kan danne rammerne om jeres næste ferie.

I uge 29 kan du og din familie leje køjer ombord på skonnerten Mira og sammen med det rutinerede mandskab ombord, tage på sommertogt i de danske farvande. Det er allerede meget populært for personer med egen båd at drage afsted på ferien, men har du ikke egen båd så er det her den perfekte løsning.

I kommer ud i den friske luft og kan for alvor snuse den rene natur ind, når der sejles afsted. Nogle vælger at bade fra skibet og andre hygger sig bare ombord. Det er meget forskelligt hvad det enkelte familiemedlem er mest til, men sikkert er det at det er en helt anden måde at få noget outdoortilværelse ind under huden.

Afhold reception og andre arrangementer ombord på Mira

Du kan også holde arrangementer ombord på skonnerten Mira og give dine gæster en særlig oplevelse. Christianshavn er en smuk havn, så det vil derfor give god mening, hvis man vælger bare at ligge til kaj fra start til slut.

Det kan være svært at finde de helt perfekte rammer for den længeventede komsammen man har ville afholde, for man vil jo gerne stå for at give gæsterne en mindeværdig oplevelse, som man sent vil glemme igen. Når du adresserer med Mira på indbydelsen, har du allerede sikret dig at dine gæsters nysgerrighed er sat i fuld galop.

Ønsker du kun kort at samle en flok personer, så er det ikke noget krav at du skal leje Mira i en hel dag ad gangen. Du kan leje Mira for få timer, så hvis det handler om en 3-timers reception i forbindelse med en særlig begivenhed i dit liv, så er Mira stadig et oplagt bud på den perfekte lokation.

Det kan være svært at finde muligheden for at leje lokaler, der emmer af natur og historie på samme tid og det er endnu svære at finde det i København. Samtidig er der mulighed for at mandskabet ombord står for alt klargøring, mad og rengøring, så det eneste du skal gøre, er at udvælge pynt, vin og hvad hjertet ellers må begære til dit arrangement.