Er sport en stor del af din hverdag, men går du og lider af fysiske såvel som psyksiske skavanker? Har du tilmed tendens til ofte at blive øm i kroppen efter træning? Så vil vi komme med et forslag til at lette disse gener.

Du kan opnå helt fantastiske fordele med infrarød sauna. Infrarød sauna er en behandlingsform som både booster din forbrænding og dit immunforsvar. Infrarøde saunaer er anderledes end traditionelle saunaer, idet de er velegnet til udrensning af affaldsstoffer i kroppen, er med til at styrke kroppens funktioner, er muskelafspændende og hjælper til med at reducere stress. Det er en behagelig oplevelse at opholde sig i en infrarød sauna, luften er tør, og du kan forbrænde op til 600 kalorier på 30 minutter.

Brug en infrarød sauna til behandling af ømme muskler

Når du efter træning er træt og øm i musklerne, gør et ophold i en infrarød sauna underværker. De infrarøde stråler opvarmer dine knogler, sener, led, muskler og hud på en meget behagelig måde. Strålerne hjælper her bl.a til at hele dine ømme muskler, smerter, stive led, hovedpine, træthed, menstruationssmerter m.m. De infrarøde stråler går altså ind og hjælper til med at lette dine fysiske gener, som giver din krop ro og begrænsede smerter.

Derudover hjælper strålerne med at forbedre dit blodomløb. Med en bedre blodcirkulation vil du mærke at du heler hurtigere, og du slipper da også for mindre skavanker.

Infrarød sauna giver mulighed for efterforbrænding

En tur i en sauna med infrarøde stråler kan både være tiltrængt for at slappe af, og for at få løsnet musklerne op. Dog er det også en mulighed for at efterforbrænde efter træning. Man forbrænder et højt antal kalorier under opholdet i saunaen – 30 minutter i saunaen skulle eftersigende have samme effekt som ved 10 kilometers løb.

En tur i de infrarøde stråler kan derfor både gøre godt for dig, som efter træning har ømme muskler eller skader, til dig som lider af træthed og stress, eller til dig som ikke har meget tid til at motionere, men stadig gerne vil forbrænde kalorier dagligt.

Liste: Fordele ved infrarøde stråler

Som nævnt tidligere, så hjælper sauna med infrarøde stråler på en helt masse, til både fysiske såvel som psysike skavanker. Vi vil nedenfor nævne en liste over alle de forskellige ting, som strålerne hjælper imod.

#. Først og fremmest hjælper de infrarøde stråler med at booste dit immunforsvar ved at forbedre blodgennemstrømning i kroppen.

#. Derudover øger det din forbrænding. Du kan altså på 30 minutter brænde op til 600 kalorier.

#. Det er godt til sportsfolk som ønsker at forbedre deres resultater.

#. Strålerne reducerer stress, træthed og mindsker hovedpine.

#. Det hjælper til mod muskel-, led- og gigtsmerter, samt fjerner stivhed i ledene.

#. Tilmed får du udrenset alle dine affaldsstoffer, og det kan hjælpe til mod betændelse og inflammationer i kroppen.

#. Og sidst men ikke mindst, så hjælper de infrarøde stråler med at fjerne cellulitter på kroppen, og det forbedrer huden generelt.

Tilføj en kommentar

Your email address will not be published.