Annonce:

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig beklædning. Gælder dette også, hvis man er typen, som går rigtig meget op i tøjet? Ja, det burde det i hvert fald.

Man kan nemlig få mange gode brands, som sikrer, at du ikke kommer til at fryse, selvom grader falder mere end du havde regnet med. Et af disse brands er Esme studios. Når du kigger efter brands, som også fungerer om vinteren, er der nogle ting du skal være opmærksom på. Hvis du gerne vil høre hvad disse er, så læs grundigt videre i denne artikel.

Kvaliteten kommer først

Selvom tøjet ser varmt ud, kan det nogle gange snyde. Derfor er det en god ide at undersøge nærmere, hvilken materialer tøjet egentlig er lavet af. F.eks. kan du undersøge om tøjet er lavet af uld eller polyester. Begge materialer er gode, og flere af Esme studios tøj er lavet af disse. Polyester er f.eks. meget slidstærkt, og holder farven rigtig længe. Derfor er dette et godt valg, hvis du ved, at du kommer til at være aktiv og opholde dig meget udenfor i dette tøj.

Brug mere tid udenfor

Det er sundt for os at være ude i naturen, så derfor bør vores tøj ikke stoppe. Man kan selvfølgelig købe sit tøj hos deciderede outdoor butikker. Men, det er bare ikke alle, som vil gå på kompromis med moden, selvom de skal på gåtur i skoven. Det er her brands som Esme Studios bliver meget relevante. Esme Studios tøj er supervarmt og meget holdbart.

Vælg brands som også holder af naturen

 Det allerbedste ved Esme Studios er, at de også er miljøvenlige. Måske tænkte du før, at Polyester ikke er det mest miljøvenlige materiale. Men bare rolig, Esme Studios tøj er nemlig lavet er genanvendt Polyester. Du kan både holde varmen, se godt ud og have god samvittighed.