Annonce:

Du behøver ikke at rejse til et helt andet land, hvis du gerne vil prøve at snorkle. Danmark har nemlig en masse forskellige steder, som gør det muligt for dig at snorkle i de danske farvande. Hvis du således vil forberede dig på at snorkle i Danmark, kan du læse med i disse par gode tips.

Køb den rette påklædning til snorkling

Det er vigtigt, at du har det rette udstyr, når du skal snorkle. Herunder får du indblik i den påklædning, du bør købe til snorkling.

  • Dykkermasker:

Der er mange dykkermasker på markedet, som du kan vælge imellem. Det er derfor vigtigt, at du finder ud af, hvilken maske du skal købe. Hertil kan du kigge på det store udvalg og vælge derfra.

  • En tørdragt

Det er ikke bare dit almindelige badetøj, som du kan tage på, når du skal snorkle. Det er noget helt bestemt påklædning, som du skal have på. En tørdragt er for eksempel noget, som du bør have på, når skal snorkle.

  • Svømmefødder

Du skal også købe nogle gode svømmefødder, som kan hjælpe dig med at dykke dybere ned i vandet. Det er en god ide at købe nogle svømmefødder af god kvalitet, hvis de skal bruges til snorkling.

  • Indertøj:

Indertøj er ligeledes noget, du bør have på, når du snorkler.

  • Dykkerhandsker:

Du kan også købe nogle gode dykkerhandsker til din snorkling.

  • En dykkerhætte:

Du bør også have en dykkerhætte på, når du skal ned i vandet. 

Vælg det rette sted at snorke

Du skal selvfølgelig finde ud af, hvor du gerne vil snorkle henne. Skal det for eksempel være i Limfjorden, eller skal det være i Lillebælt?

Vælg det rette tidspunkt at snorkle

Du bør også finde ud af, hvornår du skal snorkle. Det kan for eksempel være mere rart at snorkle på et tidspunkt, hvor vandet er varmt.